«Τράβηξε»…Σκανδάλη η Κατσικά, 1-0 την Καστρίτσα (video)

20.10.2024 Αναγνώστηκε 985 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής αναδείχθηκε η Θύελλα Κατσικάς, η οποία επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Καστρίτσας και συνεχίζει αήττητη την φετινή της πορεία στο Πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η Θύελλα τίμησε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Λέανδρο Πολυχρόνη, ο οποίος αγωνιζόταν για τελευταία φορά με την φανέλα της Κατσικάς, μιας και επιστρέφει στο τόπο καταγωγής του.

«Τράβηξε»…Σκανδάλη η Κατσικά, 1-0 την Καστρίτσα (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, χωρίς πολλές ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τον ρυθμό τους.

Η Θύελλα είχε την κατοχή από το ξεκίνημα, ενώ της ανήκαν και οι πρώτες επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή, με τους Παπαδόπουλο και Γιαννιώτη να στέλνουν άουτ την μπάλα στο 10΄ και στο 14΄ αντίστοιχα.

Στο 20΄ ο τιμώμενος Λέανδρος Πολυχρόνης, έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ από ωραία πάσα του Γιαννιώτη, με τον νεαρό Θάνο ωστόσο να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Στα μέσα του ημιχρόνου ανέβασε στροφές και ο Αγροτικός, αποκτώντας την κατοχή και έχοντας στο 27΄ ευκαιρία με τον Γκρέστα, όταν από ωραία μπαλιά του Αλεξίου εκείνος προσπάθησε με σουτ στην κίνηση να την στείλει στα δίχτυα, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 29΄ ο Παπαδόπουλος ανάγκασε τον Θάνο σε απόκρουση παραχωρώντας το κόρνερ, όταν από σέντρα του Ηλία εκείνος πήρε την κεφαλιά, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να απομακρύνει εντυπωσιακά,

ενώ στο 42΄ από την εκτέλεση κόρνερ του Παπαρούνα Α. προήλθε νέα ευκαιρία για την Κατσικά, με τον Ναυρόζογλου από κοντά να μην βρίσκει καλά την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι για το γκολ που θα τους έδινε το τρίποντο και το κατάφεραν με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με τον Χρήστο Σκανδάλη, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Στο 46΄ ο Πολυχρόνης έχασε νέα ευκαιρία με σουτ εκτός περιοχής, από πάσα και ωραία προσπάθεια του Σκανδάλη, με τον Θάνο να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 60΄ ο Σκανδάλης σε μια αντεπίθεση για την Κατσικά και σαν…σίφουνας διάνυσε σχεδόν όλο το γήπεδο και με άπιαστο σουτ έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Βάρφη στο 65΄, με τον Πατσιούρα να διώχνει σωτήρια πέφτοντας, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Τα νεύρα και η ένταση δεν άφησαν το περιθώριο και στις δύο ομάδες να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, με την νέα καλή στιγμή στο ματς να πραγματοποιείται στο 80΄ με το σουτ του Γκέγκα να αποκρούεται από τον Θάνο.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Λιόντος-Διαμάντης Λ.)

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Γκέγκα (86΄ Καμπούρης), Φίλιος, Ναυρόζογλου, Κασίμης, Παπαρούνας Α. (55΄ Παπαρούνας Στ.), Σκανδάλης (86΄ Κασιμόπουλος), Ηλίας (63΄ Παπαδόπουλος Θ.), Παπαδόπουλος Ε. (86΄ Δημητρακάκης), Γιαννιώτης, Πολυχρόνης.

Αγροτικός Καστρίτσας (Τάσος Νταλάκας): Θάνος, Δοβανάς, Κιτσάκης, Κλιτσινάρης, Νικολάου, Αγγελόπουλος, Αλεξίου (63΄ Βάρφης), Λισγάρας, Γκρέστας (75΄ Κολιός), Μελιόπουλος (46΄ λ. τρ. Κύρκος), Κλέιμαν (75΄ Κύργιος).

Σχολιασμος