Τίμησε τον Πολυχρόνη η Θύελλα Κατσικάς (video)

20.10.2024 Αναγνώστηκε 710 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Καστρίτσας, η Θύελλα Κατσικάς βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον επί πέντε χρόνια ποδοσφαιριστή της, Λέανδρο Πολυχρόνη, ο οποίος έδωσε τον τελευταίο του αγώνα με την φανέλα της Θύελλας, καθώς μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξανδρος Βαρτζιώτης, ενώ η ομάδα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, σχολιάζοντας πως σήμερα αποχαιρέτησε ένα μέλος της ομάδας που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της.

Τίμησε τον Πολυχρόνη η Θύελλα Κατσικάς (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

 

Ο παίκτης μετά το τέλος του παιχνιδιού, αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Σήμερα αποχαιρετήσαμε ένα παιδί μας, ένα μέλος αυτής της ομάδας που έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της ομάδας μας.
Ένας παιδί το οποίο κέρδισε τον ΣΕΒΑΣΜΟ όχι μόνο ενός οργανισμού όπως η Θύελλα αλλά και αντιπάλων ποδοσφαιριστών, φιλάθλων και παραγόντων.
Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο μπροστά σε αυτά που έχει προσφέρει ο Λεο για την ομάδα μας 5 Χρόνια και έχει στο παλμαρέ του 2 Πρωταθλήματα ΕΠΣΗΠ
2 Κύπελλα ΕΠΣΗΠ.
Ενώ έχει δώσει το παρών και στις 2 χρονιές που η ομάδα μας αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική.
Τα λόγια περισσεύουν και είμαστε σίγουροι πως σε λίγο τα βίντεο από την σημερινή βράβευση από την ομάδα και η καθολική αποθέωση από τους φιλάθλους μας και στην ΣΦΙΚΑ θα μιλήσουν από μόνα τους…
Λεο σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα και ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια.
Η οικογένεια της Θύελλας θα έχει την πόρτα της πάντα ανοιχτή για εσένα..
Λεο ψυχάρα….. για πάντα Θυελλάρα

Σχολιασμος