Νίκη στη ματσάρα για τους Αμπελόκηπους, 3-2 το Νησί (video)

20.10.2024 Αναγνώστηκε 846 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε ένα φοβερό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Ροδοτοπίου και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος, οι Αμπελόκηποι επικράτησαν με 3-2 του Αετού Νήσου και έφτασαν τους 14 βαθμούς.

 

Νίκη στη ματσάρα για τους Αμπελόκηπους, 3-2 το Νησί (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Σε ένα ματς για γερά νεύρα με εναλλαγές στο σκορ, πέντε γκολ και δυο δοκάρια, η ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη πήρε το πολύτιμο τρίποντο της νίκης, κάμπτοντας την αντίσταση του αξιόμαχου συνόλου του Κώστα Μπίλη.

Στο 7’ ο Τσάνης με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα άουτ και στη συνέχεια οι Αμπελόκηποι είχαν μια καλή στιγμή με τον Τσίκα. Το 1-0 ήρθε για τους Αμπελόκηπους στο 11’ με ασύλληπτο σουτ του Διαμαντόπουλου από τον χώρο του κέντρου.

Το γκολ του παίκτη των Αμπελοκήπων αφύπνισε τους Νησιώτες, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν με σουτ του Τζιμογιάννη στο 20’ μετά από φάση διαρκείας.

Στο 28’ η ομάδα του Μπίλη έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης όταν ο Μάντζαρης έπιασε το σουτ από τα όρια της περιοχής και έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Κολιού, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το σουτ του Μάντζαρη στη συνέχεια ήταν άστοχο, όπως και η κεφαλιά του Διαμαντόπουλου.

Το δεύτερο ημίχρονο έκρυβε περισσότερες συγκινήσεις με τον Αετό να παίρνει το προβάδισμα αλλά τους Αμπελόκηπους να φέρουν τούμπα το ματς και να παίρνουν τη νίκη.

Στο 60’ ο Τσάνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ μετά από σέντρα του Διαμαντόπουλου, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ζαρκαλής με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Η ανατροπή στο σκορ για το Νησί ήρθε στο 63’. Μετά από ασίστ του Μάντζαρη ο αρχηγός του Αετού Άγγελος Κοτσίνας με πλασέ έκανε το 1-2.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ισοφάρισαν σε 2-2 στο 69’ όταν εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ο Διαμαντόπουλος και μετά από κεφαλιά-πάσα του Μάγκου, ο Ντάφλος ισοφάρισε με προβολή.

Οι Αμπελόκηποι είχαν δοκάρι σε σουτ του Μπουκουβάλα στο 78’ και στο 85’ πέτυχαν την ολική ανατροπή χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον εκ των σπεσιαλιστών του είδους, Κώστα Διαμαντόπουλο.

Στις καθυστερήσεις οι Αμπελόκηποι είχαν και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του νεαρού Μαυρίδη.

Διαιτησία: Βλάχος (Τσάντας- Κοσίνας)

Αμπελόκηποι (Μανώλης Σκούφαλης): Κυρικλίδης, Μπουκουβάλας, Διαμαντόπουλος, Ντάφλος, Πολιώνης (33’ Οικονόμου), Δάλλας Σ (Μάγκος), Τέλιος, Δάλλας Αλ (56’Μαυρίδης), Τσίκας, Τάτσης, Τσάνης.

Αετός Νήσου (Κώστας Μπίλης): Κολιός Αθ., Κονδύλης, Οικονόμου,  Κολόσης, Κοτσίνας, Τζιμογιάννης, Σύμπας (46’ Κολιός Δ., Τζώρτζης (Γούκος), Μάντζαρης (Μητσιόπουλος), Καλαμπόκης, Ζαρκαλής.

Σχολιασμος