Μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς θρίλερ,Κοσμηρά-Μέτσοβο 2-2

21.10.2024 Αναγνώστηκε 430 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, Κοσμηρά και Μέτσοβο αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, σε ένα ματς γεμάτο φάσεις,ένταση και αγωνία.

Μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς θρίλερ,Κοσμηρά-Μέτσοβο 2-2

Αν και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους, χάνοντας κλασικές φάσεις με τους Μπαλαμάτσια, Τσούνη και Παπαδόπουλο. Στο 43ο λεπτό, μάλιστα, η Κοσμηρά είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Λάμπρη, όμως το σκορ παρέμεινε στο 0-0.

Στην επανάληψη, το Μέτσοβο μπήκε δυναμικά και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων. Μέχρι το 51ο λεπτό, ο Νάκος είχε πετύχει δύο γκολ από τη μικρή περιοχή συγκεκριμένα στο 49’ κερδίζοντας τα δυο στοπερ των γηπεδούχων και με σούτ μέσα απο την περιοχή εστειλέ την μπάλα στα δίχτυα και δυο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 51’ μετά απο όμορφη επιθετική ενέργεια μέσα απο την μικρή περιοχή σκόραρε το δευτερό προσωπικό του τέρμα βάζοντας τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 2-0.

Παρά το σοκ, η Κοσμηρά αντέδρασε και στο 65' μείωσε το σκορ, όταν ο Βίνης εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάσα του Μπαλαμάτσια και με σουτ-τάκλιν σκόραρε για το 2-1.

Η ισοφάριση ήρθε στο 74’,όταν μετά από χέρι του Γκρεμού πάνω στη γραμμή, δόθηκε πέναλτι υπέρ της Κοσμηράς. Ο Μπαλαμάτσιας ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-2.


Στο υπόλοιπο του αγώνα, και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη. Πρώτα, στο 79', ο Νάκος για το Μέτσοβο δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς οι αμυντικοί της Κοσμηράς απομάκρυναν τη μπάλα προτού περάσει τη γραμμή, ενώ στο 85' ο Γούλας έχασε ένα τετ α τετ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Το τελικό 2-2 διατήρηθηκε μέχρι το τελικό σφύριγμα και έδωσε από έναν βαθμό σε κάθε ομάδα, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει.

Διαιτησία: Νέος(Βλαχοπούλου-Κόλλιας)

Κοσμηρά(Νίτας): Χάιδος,Περβανάς,Θέμος,Αγγέλης,Νάκιας,Παπαδόπουλος,Τσούνης(60΄Γιαννάκης(65΄λ.τρ. Γούλας),Μπαλαμάτσιας,Νιτσιάκος(60΄Παπαδημητρίου),Λάμπρης(60΄Βίνης),Τζώρτζης.

Μέτσοβο(Κοντοδήμας): Βάσιος,Γκρέμος,Μπάφας,Ζιάβρος,Τσιόστας,Παϊλας,Λούσιος(80'Φωκιανός),Τσουλιάης,Νάκος,Γιώτης(20΄λ.τρ. Σιούτας),Σδούκος.

Σχολιασμος