Εμφατική νίκη και σερί 5 αγώνων για την Κρανούλα,Κρανούλα-Βουνοπλαγιά 5-0(photos)

21.10.2024 Αναγνώστηκε 438 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η Κρανούλα συνέχισε το εντυπωσιακό σερί της με μια επιβλητική νίκη 5-0 επί της Βουνοπλαγιάς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β' Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας την ανωτερότητά τους και πανηγύρισαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους.

Εμφατική νίκη και σερί 5 αγώνων για την Κρανούλα,Κρανούλα-Βουνοπλαγιά 5-0(photos)

Η αρχή για την Κρανούλα έγινε μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Μπέσης με όμορφο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας του Ζούπα, γράφοντας το 1-0 και δίνοντας από νωρίς προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 20ο λεπτό, ο Σιώζος με ένα εκπληκτικό δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Κρανούλας.

Η Βουνοπλαγιά προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Μαμαλίγκα να απειλεί για τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Μάλιστα, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζώτου, με τον διαιτητή να δείχνει "παίζεται". Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 2-0.

Στην επανάληψη, η Κρανούλα ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Βουνοπλαγιά.

Στο 63ο λεπτό, ο Ζήσης με εξαιρετικές προσποιήσεις μέσα στην περιοχή "έσκαψε" την μπάλα και σημείωσε το 3-0, διαλύοντας κάθε ελπίδα των φιλοξενούμενων για επιστροφή στο παιχνίδι.

Στο 70ο λεπτό, η Κρανούλα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπέση, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 80ό λεπτό, όταν ο Ζήσης βρήκε με εκπληκτική κάθετη πάσα τον Διαμαντή μέσα στην περιοχή, και αυτός δεν αστόχησε, κλείνοντας τον θρίαμβο της ομάδας του.

Η Κρανούλα δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και πλέον φιγουράρει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ η Βουνοπλαγιά θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά για να ανακάμψει.

Διατησία:Μαγγιώρος(Αρβανίτης-Τασιούλα)

Κρανούλα(Βλαχογιώργος):Γκρέμος,Τσεπέλης(70΄Κοροβεσάι),Ρίζος Α.,Ρίζος Χ.,Παντούλης,Κατσάνος(46΄Δήμος),Ζήσης,Μπέσης(70΄Γαβρίλας),Μπισέλας(46΄Διαμάντης),Σιώζης,Γιώτης(46΄Παντούλης Ε.)

Βουνοπλαγιά(Αντώνογλου):Ζούπας,Μαντζιούκας,Λύτρας,Μάγκος,Σμπόνιας,Τσίτος,Μαμαλίγκας(46' Τάσσης),Βάρφης,Γκροπάσι(68΄Καλόγηρος),Ζώτος,Χρύσης Μ.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος