Νέος προπονητής στο Πέραμα ο Σπύρος Τασιούλας

21.10.2024 Αναγνώστηκε 290 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο Σπύρος Τασιούλας είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Προοδευτικής Περάματος να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας και να διαδεχθεί τον Γιώργο Κατερίνη. Ο έμπειρος προπονητής που πριν μια εβδομάδα αποτέλεσε παρελθόν από τον ΠΑΟ Κουτσελιού, έχει τιμήσει τη φανέλα της Προοδευτικής από τη θέση του τερματοφύλακα.

 

Νέος προπονητής στο Πέραμα ο Σπύρος Τασιούλας

Το Δ.Σ. έκανε γνωστό ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν την ομάδα.

H Aνακοίνωση:

Η Προοδευτική Περάματος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Σπύρο Τασιούλα. Ο Σπύρος δεν χρειάζεται συστάσεις μιας και είναι από τους καλύτερους προπονητές του ερασιτεχνικού μας. Η εμπειρία του, η γνώση του αντικειμένου, το ήθος του και το πάθος του για το ποδόσφαιρο θα συνεισφέρουν καταλυτικά στην επάνοδο της ιστορικής Προοδευτικής εκεί που της αξίζει. Ο Σπύρος είναι γνώστης του ονόματος της ομάδας μας, μιας και έχει τιμήσει τη φανέλα της Προοδευτικής από τη θέση του τερματοφύλακα σε πολύ καλές εποχές. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Υ.Γ. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι ποδοσφαιριστές που έχουμε έρθει σε συμφωνία και θα πλαισιώσουν την ομάδα μας.

Σχολιασμος