Πέταξε στους «16» ο Αετός Νήσου, 1-2 τη Νεοκαισάρεια (video)

23.10.2024 Αναγνώστηκε 829 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το εισιτήριο της πρόκρισης στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου εξασφάλισε ο Αετός Νήσου μετά τη νίκη με ανατροπή με σκορ 1-2 επί της Νεοκαισάρειας στο γήπεδο «Αγιά- Σοφιά».

Πέταξε στους «16» ο Αετός Νήσου, 1-2 τη Νεοκαισάρεια (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η ομάδα του Κώστα Μπίλη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Νεοκαισάρεια με γκολ του Ναθαναήλ, κατάφερε στην επανάληψη με δυο τέρματα του Θέμη Πρέμου να πάρει την πρόκριση.
Τρεις αλλαγές στη βασική ενδεκάδα έκανε ο Κώστας Ναθαναήλ σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στο Πέραμα, σε πέντε αλλαγές προχώρησε ο Κώστας Μπίλης συγκριτικά με το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στους Αμπελόκηπους.
Στο 6’ το σουτ του Κολόση ήταν άστοχο και στο 9’ σε σουτ του Κλεάνθη Οικονόμου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τασιούλα.

Το Νησί απάντησε στο δοκάρι του Οικονόμου και στο επόμενο λεπτό ο Κολόσης μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 26’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαρκαλή, ο Μάντζαρης αστόχησε με κεφαλιά και ακολούθησαν δυο προσπάθειες εκατέρωθεν με τους Ναθαναήλ.

Στο 37’ ο Νικήτας Ναθαναήλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς και έτρεξε να αγκαλιάσει τον προπονητή του και αδερφό του Κώστα, ενώ στο επόμενο λεπτό έχασε πολύ καλή στιγμή ο σκόρερ της Νεοκαισάρειας.
Στην επανάληψη το Νησί ανέβασε στροφές, στο 46’ είχε ένα σουτ με τον Αλεξίου και στο 48’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαρκαλή, ο Κολόσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 51’ με διαγώνιο σουτ του Πρέμου μετά από ασίστ του Μάντζαρη.

Το γκολ της νίκης –πρόκρισης του Αετού στη Γ’ φάση του Κυπέλλου ήρθε στο 85’ όταν μετά την κεφαλιά απομάκρυνση του Πατσιά, η μπάλα έφτασε στον Μπισέλα, εκείνος έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Πρέμο που με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα Σαλαγιάννη για το 1-2.
Διαιτησία: Κόλλιας (Αρβανίτης-Τασιούλα)
Νεοκαισάρεια (Κώστας Ναθαναήλ): Σαλαγιάννης, Κούτλας (59’ Παγκάκης), Ρίνης, Σαχπατζίδης, Πατσιάς, Παπαδόπουλος, Καραπέτρος (88’ Ναυρόζογλου), Αράπι, Οικονόμου (59’ Στέφος), Ναθαναήλ, Μπέτσης.
Αετός Νήσου (Κώστας Μπίλης): Τασιούλας, Κολόσης, Οικονόμου, Πρέμος, Αθανασίου, Κονδύλης, Αγγέλης (46’ Μητσιόπουλος), Τζώρτζης, Μάντζαρης (89’ Γούκος), Αλεξίου (67’ Ζούμπας), Ζαρκαλής.

Σχολιασμος