Το απόλυτο η Κατσικά, διπλό για τους Αμπελόκηπους

26.10.2024 Αναγνώστηκε 659 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το νικηφόρο της σερί διεύρυνε η Θύελλα Κατσικάς που επικράτησε με 0-2 των Χουλιαράδων για την 7η αγωνιστική της Α' Ερασιτεχνικής και έπιασε την Ελεούσα που είχε ρεπό στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε απόσταση αναπνοής οι Αμπελόκηποι (1-3) το Σταυράκι, ενώ οι Λογγάδες φιλοδώρησαν με πέντε τέρματα το Κουτσελιό (5-1). Στο γήπεδο της ΕΠΣ, το Κεφαλόβρυσο επιβλήθηκε της Κοσμηράς (2-1).

Το απόλυτο η Κατσικά, διπλό για τους Αμπελόκηπους

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα έφτασε στο τελικό 0-2 χάρη σε γκολ των Φίλιου και Σκανδάλη.

Στο γήπεδο "Λέανδρος Καμηνάς", οι Αμπελόκηποι προηγήθηκαν με 0-2 στο σκορ με γκολ των Δάλλα και Τσίκα, οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κολιούση με το τέρμα του Τσίκα να διαμορφώνει το τελικό 1-3 με την ομάδα του Σκούφαλη να φτάνει τους 17 βαθμούς, ένα κάτω από τις Κατσικά και Ελεούσα που έχουν κάνει και οι δυο το ρεπό τους.

Εντυπωσιακή νίκη με σκορ 5-1 πέτυχε ο Τιτάνας Λογγάδων επί του ΠΑΟ Κουτσελιού. Δυο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Μπάγιας και από ένα οι Δραγάτης, Παναγιώτου και Αναστασιάδης, ενώ για το Κουτσελιό είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Άρης Δάσκαλος. 

Αμφίρροπο ήταν το ματς στο Ενωσιακό μεταξύ Κεφαλόβρυσου και Κοσμηράς. Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ταχια, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Λάμπρη με το Κεφαλόβρυσο να παίρνει τη νίκη με σκόρερ τον Πότση στο 87, ενώ προηγουμένως είχε χάσει πέναλτι.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα

Σταυράκι- Αμπελόκηποι 1-3

Λογγάδες- Κουτσελιό 5-1

Κεφαλόβρυσο- Κοσμηρά 2-1

Χουλιαράδες- Θύελλα Κατσικά 0-2

Και το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής

15.00

Καστρίτσα- Μέτσοβο

16.30

Αετός Νήσου- Νεοχωρόπουλο

17.00

Ανατολή- Πίνδος Κόνιτσας

Σχολιασμος