Νίκη ουσίας για τους Αμπελόκηπους, 1-3 το Σταυράκι (video)

26.10.2024 Αναγνώστηκε 341 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε απόσταση αναπνοής από τους  πρωτοπόρους Κατσικά και Ελεούσα βρίσκονται οι Αμπελόκηποι μετά τη νίκη με σκορ 1-3 απέναντι στο Σταυράκι, σε παιχνίδι που έγινε στο «Λέανδρος Καμηνάς» για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας.

 

Νίκη ουσίας για τους Αμπελόκηπους, 1-3 το Σταυράκι (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης έφυγε νικηφόρα από το Σταυράκι και έφτασε τους 17 βαθμούς, ένα λιγότερο από Κατσικά και Ελεούσα αλλά την επόμενη αγωνιστική έχει το αγωνιστικό της ρεπό.

Από την άλλη η ομάδα του Ανδρέα Στάμου παρότι μείωσε σε 1-2 με το καλημέρα στην επανάληψη, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, δέχτηκε τρίτο γκολ και παρέμεινε καθηλωμένη στους 3 βαθμούς.

Στο 4’ ο Κυρικλίδης έδιωξε τη μπάλα σε πλασέ του Κολιούση και στο 8’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσάνη από αριστερά, ο Αλέξανδρος Δάλλας με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 15’ το σουτ του Αθανασίου ήταν άστοχο και στη συνέχεια σε σέντρα σουτ του Δάλλα απομάκρυνε τη μπάλα ο Γκάτζιος.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα χαμένο τετ α τετ με τον Αθανασίου όπου έδιωξε σωτήρια τη μπάλα ο Κυρικλίδης στο 30’ και στο 33’ ήρθε το 0-2. Ο Μάγκος έβγαλε μπαλιά στον Φάνη Τσίκα και ο επιθετικός των Αμπελοκήπων με πλασέ έκανε το 0-2.

Δυναμικά μπήκε στην επανάληψη το Σταυράκι και αφού απείλησε στο 46’ με σουτ του Γώγου που έδιωξε στην κλειστή γωνία ο Κυρικλίδης, μείωσε σε 1-2 στο 48’ όταν ο Γώγος πάσαρε στον Κολιούση που με πλασέ νίκησε τον Κυρικλίδη.

Στο 61’ σε σουτ του Κολιούση μπλόκαρε ο Κυρικλίδης , ενώ στο επόμενο λεπτό σε σουτ του Τσάνη η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Σε φάση διαρκείας στο 74’ ο Τέλιος έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά απομάκρυνε ο Γκάτζιος και στο 77’ ο Τσίκας με σουτ έγραψε το 1-3.

Στο 80’ ο Γκόγκος που ανακοινώθηκε μόλις χθες από τους Αμπελόκηπους πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μάγκου. Μάλιστα ο πρώην παίκτης του Θεσπρωτού είχε δοκάρι στο 90’ και ένα σουτ στο 91.

Διαιτησία: Νέος (Διαμάντης Δ-Γεωργίου Δ)

Σταυράκι (Ανδρέας Στάμος):Γκάτζιος, Χήτας, Μωραίτης, Κώστας (37’ Χρήστου), Στογιάννης, Κολιούσης, Αθανασίου, Κολιός (56’ Ντάσιος), Γώγος (56’ Χατζής), Κουτσογούλας (78’ Κρασόπουλος), Ζάγκας.

Αμπελόκηποι (Μανώλης Σκούφαλης): Κυρικλίδης, Μπουκουβάλας, Διαμαντόπουλος, Ντάφλος (46’ Οικονόμου), Πολιώνης, Δάλλας Αλ., Τέλιος (86’ Ντίνος), Τάτσης (56’ Δάλλας Σ.), Μάγκος (80’ Γκόγκος), Τσίκας, Τσάνης (86’ Μαυρίδης).

 

Σχολιασμος