Νίκη-ανατροπή για το Νησί, 4-1 το Νεοχωρόπουλο (video)

27.10.2024 Αναγνώστηκε 379 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Βαθμολογική…ανάσα πήρε ο Αετός Νήσου, ο οποίος επικράτησε 4-1 με ανατροπή του Νεοχωρόπουλου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας στο «Στ. Τσανακτσής», αφήνοντας το Νεοχωρόπουλο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι στιγμάτισε η μεταφορά του παίκτη του ΑΟΝ, Αναστάσιου Πολίτη με ασθενοφόρο στο εφημερεύον νοσοκομείο, καθώς ο νεαρός παίκτης υπέστη αλλεργικό σοκ, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ζήτησε να βγει ως αναγκαστική αλλαγή με την επανέναρξη του παιχνιδιού, το ματς διακόπηκε για δεκαπέντε λεπτά, ενώ μόλις πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του παίκτη η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.

Νίκη-ανατροπή για το Νησί, 4-1 το Νεοχωρόπουλο (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

 Αγωνιστικά, το πρώτο μέρος στο ξεκίνημά του δεν είχε ρυθμό και ευκαιρίες, με τους τυπικά φιλοξενούμενους ωστόσο, να έχουν την κατοχή.

Μόλις στο 4΄ ο Κιούρκας θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Τασιούλα επιχείρησε το σουτ, με τον τερματοφύλακα του Νησιού να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 11΄ ο Κλεισούρας απάντησε με σουτ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η επόμενη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στο Νεοχωρόπουλο, όταν στο 33΄ ο Μαραγκός έκανε την σέντρα, με τον Γεωργιάδη να μην βρίσκει την μπάλα, καταλήγοντας εκείνη άουτ.

Λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν... κεφάλι στο σκορ, όταν ο Πεπόνης έκανε την σέντρα και ο Γεωργιάδης με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το γκολ «ξύπνησε» τους νησιώτες, οι οποίοι πέρασαν στην αντεπίθεση, ασκώντας αρκετή πίεση, χωρίς όμως να πετύχουν κάτι μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου, με τους Ζαρκαλή και Πρέμο να μην ευστοχούν στο 44΄ και 45΄ αντίστοιχα.

Στο δεύτερο μέρος, νωρίς νωρίς πραγματοποιήθηκε η αναγκαστική αλλαγή του Πολίτη και η δεκαπεντάλεπτη διακοπή, σταμάτησε τον ρυθμό των φιλοξενούμενων, οι οποίοι επηρεάστηκαν αρκετά από την κατάσταση του συμπαίκτη τους.

Στο 53΄ ο Κολόσης επιχείρησε μακρινό σουτ, με τον Δημητρίου να απομακρύνει δύσκολα και χωρίς να μπλοκάρει.

Ενώ αντιθέτως η διακοπή ευνόησε το Νησί, καθώς μπήκε πολύ δυνατά, πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή στο σκορ μόλις σε τέσσερα λεπτά.

Αρχικά στο 63΄ ο Γούκος από κοντά ισοφάρισε σε 1-1, έπειτα από την ωραία προσπάθεια του Πρέμου, ο οποίος κράτησε την μπάλα και έκανε την ασίστ.

Στο 67΄ ο Μάντζαρης κέρδισε πέναλτι και ο Οικονόμου ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας για το 2-1 και την ολική ανατροπή.

Στο 72΄ ο Αετός έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Κολόση, όταν από την εκτέλεση κόρνερ του Ζαρκαλή, η μπάλα βρέθηκε στον Κολόση, ο οποίος με γυριστό σουτ δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Δημητρίου που απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ενώ αμέσως μετά ο Καλαμπόκης βρήκε ωραία τον Μάντζαρη, εκείνος έκανε το σουτ με τον Δημητρίου να αποκρούει σωτήρια ξανά.

Το Νησί «κλείδωσε» την νίκη στο 77΄, όταν ο Ζαρκαλής έκανε την σέντρα και ο Καλαμπόκης με ωραίο τελείωμα έγραψε το 3-1.

Το τελικό 4-1 σημειώθηκε στο 89΄, όταν ο Καλαμπόκης έκανε την σέντρα θέλοντας να βρει τον Μάντζαρη, με τον Σουλάϊ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Διαιτησία: Μπόσιας (Τσαγκας-Κατσουλίδου)

Αετός Νήσου (Κώστας Μπίλης): Τασιούλας, Κονδύλης, Οκονόμου, Κολόσης, Κοτσίνας, Τζιμογιάννης, Κλεισούρας (46΄ Γούκος), Πρέμος, Μάντζαρης, Καλαμπόκης, Ζαρκαλής.

ΑΟ Νεοχωρόπουλου (Αλέξανδρος Τσαμπαλάς): Δημητρίου, Μαραγκός, Στεργίου, Σουλάϊ, Ζάννης (81΄ Νάτσιας), Ακούλι, Πολίτης (49΄ λ.τρ. Μάκης (58΄ Κωλέτσης)), Κιούρκας, Λούζης (58΄ Ριστάνης), Πεπόνης (81΄ Τζιάλλας), Γεωργιάδης.

Σχολιασμος