Μοιρασιά (1-1) για Ανατολή και Κόνιτσα (video)

27.10.2024 Αναγνώστηκε 441 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής, Ανατολή και Πίνδος Κόνιτσας αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 60’ με τον Σαούγκο και η Πίνδος ισοφάρισε στο 83’ με τον Μουρεχίδη.

 

Μοιρασιά (1-1) για Ανατολή και Κόνιτσα (video)

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη η Ανατολή πήρε το προβάδισμα με εκπληκτικό γκολ του Σαούγκου, η Κόνιτσα ισοφάρισε με τον Μουρεχίδη, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν δυο ανεπανάληπτες φάσεις να ανακτήσουν ξανά το προβάδισμα και να πάρουν τη νίκη.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανατολής έκαναν ο Ασίμ Σάλο που αποκτήθηκε από τον Θεσπρωτό και ο Άγγελος Αλεξίου που έπαιζε στο Κεφαλόβρυσο.

 Μετά από ένα ανιαρό εικοσάλεπτο, ο Αλεξίου στο 23’ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Στο 27’ η Πίνδος είχε μια προσπάθεια με τον Κίτσο και στο 30’ το σουτ του Λάμπρου ήταν άστοχο.

Πολύ καλή στιγμή για την Ανατολή στο 44’ όταν σε αντεπίθεση και τελική πάσα στον Σάλο, ο επιθετικός του Α.Ο.Α. βγήκε απέναντι από τον Βακαλόπουλο αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 51’ οι δυο ομάδες έχασαν από μια καλή στιγμή να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά σε σουτ του Λάμπρου απομάκρυνε τη μπαλα ο Κάτσενος, η Ανατολή βγήκε στην αντεπίθεση, ο Παπαθεοδώρου πάσαρε στον Θεοχαρίδη που έκανε το πλασέ αλλά ο Βακαλόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Μια απίστευτη έμπνευση είχε στο 60’ ο Σαούγκος που επιχείρησε μια σέντρα σουτ με το δεξί με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Η Πίνδος προσπάθησε να απαντήσει, ανεβαίνοντας ψηλά και είχε τρεις αξιόλογες τελικές με σημαντική του Μουρεχίδη στο 72’ με τον Κάτσενο να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Η Πίνδος ισοφάρισε στο 83’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπανού, η μπάλα δεν έφυγε από την περιοχή του Κάτσενου και ο Μουρεχίδης ισοφάρισε με κοντινό σουτ σε 1-1.

Η Ανατολή έφτασε κοντά στο γκολ στο 85’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Κωστούλας βρήκε τη μπάλα με το γόνατο και αυτή έφυγε άουτ, ενώ έχασε τεράστια φάση στο 88’ με τον Χριστακόπουλο.

Διαιτησία: Τασιούλας (Γκέλης- Αρβανίτης)

Ανατολή (Στράτος Γκαρόζης): Κάτσενος, Σαούγκος, Κουτσός, Κωστούλας, Σαπλαούρας, Μιχαηλίδης, Παπαθεοδώρου (77’ Λυσσούδης), Κόντος (77’ Πανούσης), Σάλο (77’ Νασιές), Θεοχαρίδης (55’ Χριστακόπουλος), Αλεξίου (65’ Τζημόπουλος).

Πίνδος Κόνιτσας (Χρήστος Βαζάτης): Βακαλόπουλος, Ηλίας, Ντεντόπουλος Ν, Τσιούτσιος, Σπανός Χ (68’ Καλές), Χύσο, Έξαρχος (59’Ντενόπουλος Αρ), Χαλούλος (76’ Σπανός Δ), Λάμπρου, Κίτσος, Μουρεχίδης.

Σχολιασμος