Νίκη στο φινάλε για το Κεφαλόβρυσο,2-1 την Κοσμηρά

28.10.2024 Αναγνώστηκε 223 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε ένα δυνατό και γεμάτο ένταση ματς, το Κεφαλόβρυσο πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Κοσμηράς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΗΠ. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και μονομαχίες, κρατώντας τους φιλάθλους σε αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Νίκη στο φινάλε για το Κεφαλόβρυσο,2-1 την Κοσμηρά

Η αρχική υπεροχή ανήκε στους γηπεδούχους, που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 32ο λεπτό. Ο Ζυγοτέγος εκμεταλλεύτηκε έναν έξυπνο συνδυασμό και με παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή, κατάφερε να γράψει το 1-0 για το Κεφαλόβρυσο. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να δείχνουν αποφασισμένες να παλέψουν σκληρά για τη νίκη.

Στην επανάληψη, η Κοσμηρά μπήκε δυναμικά και ισοφάρισε στο 60ό λεπτό. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Λάμπρης βρήκε την ευκαιρία και κρέμασε τον Πέτρου στην έξοδο, κάνοντας το 1-1 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Στο 72΄οι γηπέδουχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Περβανά μέσα στην περιοχή με τον Τάχια να εκτελεί και τον Χάιδο να αποκρούει στην αριστερή του γωνιά κρατώντας το 1-1.

Όταν όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι οδεύει προς την ισοπαλία, ο Πότσης είχε άλλη άποψη. Στο 87ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας, χαρίζοντας τη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο στο Κεφαλόβρυσο με τελικό σκορ 2-1.

Η νίκη αυτή έφερε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Κεφαλόβρυσου, ενώ η Κοσμηρά πάλεψε σκληρά αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, παρά την αξιόλογη εμφάνισή της στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτητές: Τασιούλας(Διαμαντόπουλος,Ραβάνογλου)

Κεφαλόβρυσο:Πέτρου,Δρόλιας,Μητρογιάννης(63΄Γκούμας),Ζυγοτέγος,Κούτρας,Ταχιάς,Γότσης(75΄Καμονάς),Πότσης,Μπιστιόλης,Μπάσιος(63΄Μάντζος),Ντόντης(90΄Τσιόκας),

Κοσμηρά:Χάιδος,Τζώρτζης(75΄Μύταρης),Περβανάς,Γκούζος,Θέμος,Τσούνης(75' Νάκιας),Αγγέλης,Λάμπρης,Μπαλαμάτσιας,Καραμποϊκης,Βίνης(70΄Καμπότας).

Σχολιασμος