Με δύο γκολ στο φινάλε κάθε ημιχρόνου, η Καστρίτσα λύγισε το Μέτσοβο με 2-0(pics&video)

28.10.2024 Αναγνώστηκε 304 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η Καστρίτσα πέτυχε σημαντική νίκη με σκορ 2-0 εναντίον του Μετσόβου, κατακτώντας πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης στο ντεμπούτο του Μανώλη Λιαπάκη, για την 7η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με δύο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου, διατηρώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού παρά την αντίσταση της ομάδας του Μετσόβου.

Με δύο γκολ στο φινάλε κάθε ημιχρόνου, η Καστρίτσα λύγισε το Μέτσοβο με 2-0(pics&video)
Παππάς
Λευτέρης Παππάς

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 45΄ από τον Γκρέστα, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, έπειτα από καλοζυγισμένη σέντρα του Κύρκου. Η φάση αυτή «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Μετσόβου που μέχρι τότε αντιστεκόταν αποτελεσματικά στις επιθέσεις της Καστρίτσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό επαναλήφθηκε με την Καστρίτσα να πιέζει και το Μέτσοβο να αποκρούει κάθε προσπάθεια. Στο 56΄ η ομάδα των γηπεδούχων άγγιξε το δεύτερο γκολ, όμως το δυνατό σουτ του Λισγάρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, αφήνοντας την ελπίδα για τους φιλοξενούμενους ζωντανή.

Στο 83', το Μέτσοβο πλησίασε στην ισοφάριση, με τον Γκρέμο να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, χάνοντας μια κλασική ευκαιρία που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Η ευκαιρία αυτή έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους που βγήκαν μπροστά, χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την άμυνα της Καστρίτσας.

Στο 91΄, ο Μελιόπουλος εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του τερματοφύλακα Γκάτζιου και με ψύχραιμο πλασέ «κρέμασε» τον αντίπαλο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 και κλειδώνοντας τη νίκη για την Καστρίτσα.

Με αυτή τη νίκη, η Καστρίτσα αποδεικνύει τη δυναμική της στην έδρα της, δείχνοντας αποφασιστικότητα στις κρίσιμες φάσεις του αγώνα.

 Διαιτητές:Μαγγιώρος(Κοσίνας-Σιαμέτης)

Καστρίτσα:Συμεωνίδης,Σπύρου(65΄Μελιόπουλος),Κιτσάκης,Κύρκος,Δοβανάς,Αγγελόπουλος,Αλεξίου,Λισγάρας,Βάρφης,Κύργιος,Γκρέστας(75΄Ζάρρας).

Μέτσοβο:Γκάτζιος,Γκρέμος,Τσιόστας Χρ.,Σιούτας,Κρανάς,Τσιώστας Κ.,Παϊλας,Λούσιος(65΄Κλεισούρας),Μπαλαντάνης,Μπάφας,Φωκιανός.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος