Πήρε τον βαθμό στο τέλος το Δροσοχώρι (1-1) με Κρανούλα (video)

09.02.2025 Αναγνώστηκε 1098 φορές

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παντελεήμονας Δροσοχωρίου που αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με την Κρανούλα για την 18η αγωνιστική της Β’ Ερασιτεχνικής.

 

Πήρε τον βαθμό στο τέλος το Δροσοχώρι (1-1) με Κρανούλα (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Παρά τις απουσίες, οι παίκτες του Δροσοχωρίου πάλεψαν με πάθος απέναντι στην Κρανούλα, η οποία παραμένει στη τρίτη θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά ανόδου. Ωστόσο η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη έχασε δυο βαθμούς στο φινάλε και είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και με λιγοστές αξιοσημείωτες τελικές προσπάθειες. Η Κρανούλα μπήκε με σκοπό να πιέσει στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια, με τους παίκτες του Δροσοχωρίου να είναι προσεκτικοί στην άμυνα.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στο Δροσοχώρι στο 15’ όταν ο Ιωάννου έκλεψε τη μπάλα από αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή, βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Γκρέμο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα σουτ του Ρίζου και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 45+2’ αφού πρώτα είχαν δοκάρι με τον Μπισέλα. Αρχικά ο Μπισέλας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Γιουψάνης βρήκε τη μπάλα αυτή χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Με την εκτέλεσή του από τα δεξιά από τον Ρίζο, ο Μπισέλας με προβολή νίκησε τον τερματοφύλακα του Παντελεήμονα και έκανε το 0-1 με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με πανηγυρισμούς για τα αποδυτήρια.

Στο 60’ η Κρανούλα έχασε μια καλή στιγμή με τον Φάνη Τσίκα που έκανε το πλασέ από πλάγια με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Ένα σουτ του Γιώτη στο 69’ ήταν άστοχο για την ομάδα του Αγγέλη, ενώ ο Ζήσης στη συνέχεια εκτέλεσε ένα φάουλ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 88’ ο Ζωγάκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε άουτ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 93’ όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Γκρέμου, οι παίκτες του Αγγέλη δεν απομάκρυναν και ο Βλάχος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Η Κρανούλα προσπάθησε να ανακτήσει το προβάδισμά της αλλά δεν είχε αποτέλεσμα η εκτέλεση φάουλ από τον Βαλάντη Ζήση στο 95’.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Ευαγγέλου- Παπαδημητρίου)

Δροσοχώρι (Παναγιώτης Νάκας): Γιουψάνης, Παππάς, Κωνσταντίνου (27’ Ζάρρας Χ/90’ Μελιγγιώτης Ηλ.), Τσαφώνης, Ρράπα, Ιωάννου, Παπούλιας, Κατσουλίδης, Μελιγγιώτης Π.

Κρανούλα (Χρήστος Αγγέλης): Γκρέμος, Γαβρίλας Θ, Ρίζος, Τερζής, Κατσάνος, Τσεπέλης (88’ Αλεξίου), Παντούλης Ε (75’ Ντεμίρης), Μπισέλας (67’ Ζήσης), Τσίκας Θ (67’ Τσίκας Θ), Γιώτης.

Σχολιασμος