- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στους -3 από την πρωτοπόρο Ελεούσα βρίσκεται πλέον η Θύελλα Κατσικάς, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με τους Αμπελόκηπους εντός έδρας στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.
Αυτή είναι η τρίτη συνεχή απώλεια βαθμών για την Κατσικά στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με την Ανατολή και την ήττα από την Ελεούσα. Πλέον, η Κατσικά στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες πρέπει να τρέξει ένα νικηφόρο σερί και παράλληλα να χάσει τουλάχιστον τρεις βαθμούς η Ελεούσα. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Νίκου Γκούρα υπερτερεί στην ισοβαθμία.
Όσο για την ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη, έπαιξε με πάθος και νεύρο απέναντι στην Κατσικά. Σχετικά με το παιχνίδι, ήταν ένα ντέρμπι για γερά νεύρα, με ένταση, δυνατές μονομαχίες, εκατέρωθεν φάσεις, δυο δοκάρια για τους Αμπελόκηπους, αποβολές αλλά και αποφάσεις του διαιτητή που ξεσήκωσαν και τις δυο ομάδες.
Η Κατσικά στα πρώτα λεπτά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 15’ είχε μια φάση με τον Παπαρούνα να κάνει το σουτ, η μπάλα να κοντράρει και με την παρέμβαση του Κυρικλίδη να καταλήγει κόρνερ. Οι Αμπελόκηποι από το εικοσάλεπτο και μετά, ισορρόπησαν και έγιναν απειλητικοί για την εστία του Πατσιούρα.
Στο 20’ ο Μπαλτατζής πλάσαρε αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας της Θύελλας, στο 24’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια φάση με τον Κοσυφαρίνη και στο επόμενο λεπτό ο Τέλιος βγήκε τετ α τετ, έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Στο 34’ μια φάση του Σκανδάλη δεν είχε αποτέλεσμα και στο 36’ σε εκτέλεση φάουλ του Γιαννιώτη είχε απάντηση ο Κυρικλίδης. Νωρίτερα η Κατσικά διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι για χέρι παίκτη των Αμπελοκήπων.
Στην επανάληψη, οι Αμπελόκηποι είχαν μια καλή στιγμή με τον Γκόγκο στο 47’ να σουτάρει εντός περιοχής αλλά τη μπάλα να φεύγει έξω
Στο 65’ οι Αμπελόκηποι ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Μπουκουβάλα, ενώ νωρίτερα στο 52’ ο Διαμαντόπουλος έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε ξυστά το δοκάρι. Στο 70’ αποβλήθηκε για την Κατσικά ο Στέφανος Παπαρούνας με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα.
Οι Αμπελόκηποι έχασαν σπουδαία φάση στο 84’ με χαμένο τετ α τετ του Μάγκου που απέκρουσε τη μπάλα ο Πατσιούρας. Οι Αμπελόκηποι ολοκλήρωσαν και εκείνοι το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Διαμαντόπουλου με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις
Διαιτησία: Τζόβας (Θανασιάς- Γεωργίου Χ)
Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Γκέγκα, Παπαδόπουλος (73’ Φίλιος), Κασίμης, Σχισμένος, Σκανδάλης, Νούγιας (67’ Τσακαλώτος), Γιαννιώτης, Παπαρούνας, Ναυρόζογλου (57’ Κωσταμένας), Ηλίας (73’ Καμπούρης).
Αμπελόκηποι (Μανώλης Σκούφαλης): Κυρικλίδης, Μπουκουβάλας, Διαμαντόπουλος, Δάλλας, Κοσυφαρίνης, Γκόγκος, Τέλιος, Μάγκος, Τάτσης, Μπαλτατζής (80’ Ντίνος), Οικονόμου.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.