Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2020 20:17
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κοντοδήμας: «Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο,κρατάμε μόνο τη νίκη» (video)

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο προπονητής της Θύελλα Κατσικάς Πέτρος Κοντοδήμας ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του υποτίμησαν τον αντίπαλο και από το σημερινό παιχνίδι κρατάει μόνο τη νίκη και την πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Εμείς από αυτό το παιχνίδι κρατάμε μόνο την πρόκριση. Δεν φάνηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η διαφορά των δυο κατηγοριών που χωρίζει τις δυο ομάδες. Μπορεί να δημιουργήθηκαν κάποιες φάσεις τις οποίες δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ ωστόσο είχαμε μια κακή εικόνα».

Για το πώς θα βελτιωθεί αυτή η εικόνα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα παρουσιάσαμε σήμερα ένα ανομοιογενές σύνολο και δεν θα σταθώ σε απουσίες παικτών ή ότι κάποιοι έπαιζαν σε διαφορετικές θέσεις και όταν δεν υπάρχει ισορροπία σε τακτικά κομμάτια έχεις θέματα τα οποία φαίνονται μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο για αυτό παρουσιάσαμε αυτή την εικόνα. Συγχαρητήρια στο Κουτσελιό είναι μια ομάδα Α’ κατηγορίας και πιστεύω ότι σίγουρα θα βγει πρωταθλήτρια».

Για το αν συμφωνεί να μην συμμετέχουν ομάδες της Γ’ Εθνικής στο κύπελλο ερασιτεχνών: «Σίγουρα και εμείς που κληρωθήκαμε πέρυσι με την Ανατολή υπήρχε διαφορά κατηγορίας. Αυτό δεν μπορούμε να το ζητήσουμε εμείς αγωνιστήκαμε από την πρώτη φάση του κυπέλλου. Είναι κάποια παιχνίδια που πρέπει να συμμετέχουμε και να δώσουμε την ανάλογη προσοχή την οποία δεν δώσαμε σήμερα και παραλίγο να την πατήσουμε».

Για τον αν έχει δει την Άρτα που είναι αντίπαλος στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής: «Στο μεταξύ μας φιλικά που παίξαμε.Μιλάμε για μια ιστορική ομάδα, με μεγάλο μπάτζετ και πρωταγωνιστικούς στόχους. Έχουμε όμως ακόμη 20 μέρες μέχρι αυτό το ματς. Την Κυριακή παίζουμε εντός φιλικό με την Πρέβεζα και την ερχόμενη Τετάρτη πάλι στην έδρα μας με τον Τηλυκράτη. Έχουμε μεγάλο διάστημα προετοιμασίας και προπόνησης υπάρχει κούραση και κορεσμός.Πιστεύω να ανταποκριθούμε και να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να μπούμε και εμείς στους ρυθμούς που θέλουμε».

Για το αν έχει κλείσει το ρόστερ: «Ναι έχει κλείσει. Έχει αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης που θα τον ανακοινώσουμε μέσα στην εβδομάδα και δεν ψάχνουμε κάτι άλλο»

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ-ΝΙΚ.ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή