Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 12:41
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Επανέναρξη του ερασιτεχνικού αν τα Γιάννινα μείνουν στο 3

Την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 31 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου, αποφάσισε η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣΗΠ στην περίπτωση που τα Γιάννινα παραμείνουν στο επίπεδο 3 του υγειονομικού χάρτη με το πορτοκαλί χρώμα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ, οι αγώνες θα διεξαχθούν με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ σε περίπτωση που τα Γιάννινα περάσουν στο επίπεδο 4 δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι. Χτες πάντως η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων με 36 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα και στην αναλογία ανά 100.000 πληθυσμού συγκαταλέγεται στις πιο μολυσμένες από τον ιό περιοχές της Ελλάδας. Η κίνηση της ΕΠΣΗΠ λοιπόν ερμηνεύεται ως μια...μετατόπιση ευθυνών σε όσους κρατούν τα Γιάννινα στο επίπεδο 3, ενώ θα έπρεπε εδώ και ημέρες να έχουν βρεθεί στον κόκκινο συναγερμό και στο επίπεδο 4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ αναφέρει:

"Η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηπείρου ανακοινώνει τον ορισμό των αγώνων της Α, Β, Γ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για το προσεχές Σαββατοκύριακο 31/10/2020 και 01/11/2020. Με το δεδομένο ότι η περιοχή μας βρίσκεται στο Επίπεδο 3 του υγειονομικού χάρτη ασφαλείας για τον Κορονοϊό, υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες θα διεξάγονται με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και χωρίς θεατές. Παρακολουθώντας βέβαια όλες τις εξελίξεις καθημερινά εάν προκύψει αλλαγή στο επίπεδο συναγερμού (Επίπεδο 4) θα αναβληθούν τα παιχνίδια που έχουν ορισθεί".


Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 13:44

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή