- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Αστήρ Αμφιθέας, μετά το δύο στα δύο και την νίκη του με 0-2 επί του ΑΟΒ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Β Ερασιτεχνικής.
Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα, με το πρώτο ημίχρονο να είναι αρκετά νωχελικό και ανούσιο και το δεύτερο να εμπεριέχει ένταση, νεύρα, αρκετές ευκαιρίες και φυσικά δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους.
Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 18΄ για τους γηπεδούχους, με τον Βάλαρη να πραγματοποιεί ωραία ατομική ενέργεια και το σουτ να καταλήγει άουτ.
Στα μισά της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Βλαχόπουλος ανετράπη από τον αμυντικό εντός περιοχής, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα, την εκτέλεση ανέλαβε αστοχώντας ο Τσουμάγκας, με τον Κάλλια να αποκρούει πέφτοντας στην σωστή γωνία.
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 37΄ είχαν καλή στιγμή με το μονοκόμματο σουτ του Ανδρέου να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Στο 39΄ οι γηπεδούχοι συνεργάστηκαν ωραία με τον Βάλαρη να βρίσκει τον Κούλα και εκείνος να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 43΄ το στρωτό σουτ που επιχείρησε ο Βλαχόπουλος απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Κάλλιας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες ''ζωντάνεψαν'' και το παιχνίδι είχε άλλον ρυθμό.
Στο 55΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το δυνατό σουτ του Πιλιαφά, με τον Κάλλια να βρίσκει όσο έπρεπε την μπάλα, παραχωρώντας το κόρνερ.
Στο 58΄ ο Κόκκινος βρήκε την μπάλα με το χέρι την μπάλα εντός περιοχής, με τον διαιτητή του παιχνιδιού να καταλογίζει το πέναλτι για την Αμφιθέα, μέσα από το οποίο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον Γκουγιάννο που ανέλαβε την εκτέλεση.
Το 0-2 δεν άργησε να έρθει για την ομάδα του Γιώργου Πότση, όταν ο Πιλιαφάς έκανε την ασίστ και ο Βλαχόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό αποτέλεσμα.
Στα τελευταία λεπτά ο τερματοφύλακας του Βελισσαρίου είπε ''όχι'' στα σουτ των Κολόκα και Γκούμα στο 85΄ και 88΄ αντίστοιχα.
Διαιτησία: Βλάχος (Κυριαζή-Γεωλδάσης Π.)
ΑΟ Βελισσαρίου: Κάλλιας, Μπάρκας, Σιάμος, Κόκκινος, Αλεξίου, Σπήτας, Τσακιρίδης, Σκαρέλης, Διαμάντης, Βάλαρης, Κουλάς.
Αστήρ Αμφιθέας (Γιώργος Πότσης): Γκουγιάννος, Μηλιώτης (85΄ Λιάπης), Καραγιάννης, Παπάζης (55΄ Μήτος), Φάης (85΄ Παράσχης). Τσουμάγκας, Γκούμας, Πιλιαφάς, Ανδρέου, Βλαχόπουλος, Σδούκος (33΄ Κολόκας).
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.