- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ακάθεκτο συνεχίζει το Κουτσελιό την εκπληκτική του φετινή πορεία, καθώς επικράτησε με 5-1 της Ηλιόκαλης και πέτυχε την ένατη νίκη στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής.
Έτσι, το Κουτσελιό έφτασε αισίως τους 27 βαθμούς, δείχνοντας με εμφανίσεις και αποτελέσματα πώς δίκαια οδηγεί την κούρσα του ομίλου.
Πάντως, το σημερινό γκολ που δέχθηκε το Κουτσελιό από τον ποδοσφαιριστή Τζώρτζη της Ηλιόκαλης ήταν το πρώτο στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και τις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές διατηρούσε το μηδέν παθητικό.
Από την άλλη, η ομάδα του Σωτήρη Δογορίτη για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πρώτο μέρος υπήρξε ανταγωνιστική αλλά μετά το 3-1 στο 42’ ουσιαστικά το Κουτσελιό «καθάρισε» την υπόθεση νίκη και το παιχνίδι στην επανάληψη ήταν τυπική διαδικασία.
Το Κουτσελιό άνοιξε το σκορ στο 12’, όταν από κάθετη μπαλιά, ο Άρης Δάσκαλος με πλασέ έκανε το 1-0.
Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο επόμενο λεπτό έκανε το διαγώνιο σουτ εντός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Μουζακίτη αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι κι έδωσε και κίτρινη για διαμαρτυρία στον Παππά.
Αυτό ήταν κάτι που επηρέασε την Ηλιόκαλη και στο 26’ με σουτ εντός περιοχής ο Νούσης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 34’ ο Ναβρούζογλου εκτέλεσε το φάουλ και ο Θεμελής απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Με την εκτέλεσή του από τον Παππά από τα αριστερά , ο Τζώρτζης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεμελή για το 2-1, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ που είχε το Κουτσελιό.
Στο 41’ ο Κακαράντζας από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Παππάς Νότης απομάκρυνε τη μπάλα προς την εστία, ο Σαραντζίου δεν κατάφερε να τη συγκρατήσει και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του για το 3-1, σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Νωρίς- νωρίς το Κουτσελιό καθάρισε το ματς στην επανάληψη.
Στο 52’ εκτελέστηκε κόρνερ από τον Ι. Δάσκαλο, η μπάλα δεν έφυγε από τα καρέ του Σαραντζίου και στην εξέλιξη της φάσης με ωραίο σουτ ο Μιχ. Κακαράντζας έκανε το 4-1.
Ο ίδιος παίκτης με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ στο 54’, ενώ στο 56’ ο Θεμελής μπλόκαρε τη μπάλα σε κοντινό σουτ του Γ. Παππά.
Στο 57’ ο Μπακαγιάννης έκανε το σουτ, ο Σαραντζίου έδιωξε τη μπάλα αλλά στην επαναφορά ο Κλιτσινάρης την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 5-1.
Στο 62’ το σουτ του Σκουτελιά ήταν άστοχο, ενώ στο 65’την ίδια κατάληξη είχε το σουτ από τον Άρ. Δάσκαλο.
Όπως ήταν φυσικό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια με μοναδικό αξιοσημείωτο το δοκάρι που είχε το Κουτσελιό στο 81΄σε σουτ του Τάτση.
Διαιτησία: Τζόβας(Τσάντας- Χριστοφορίδης)
Κουτσελιό(Σπύρος Τασιούλας): Θεμελής, Δάσκαλος Α(78’ Κούτλας), Σπανόπουλος, Κρανάς, Τασιούλας, Μπακαγιάννης (83’ Κοσμάς), Τσακμάκης, Κλιτσινάρης, Κακαράντζας Μ(78’ Ντούτσης), Δάσκαλος Ι(83’ Μπλέτσας), Νούσης(69’ Τάτσης).
Ηλιόκαλη(Σωτήρης Δογορίτης): Σαραντζίου, Μπίνας, Καλέσιος, Παππάς Α(30’ Σιαμαλέκας), Παππάς Π, Τζώρτζης (46' Σκουτελιάς), Παππάς Γ, Στάθης, Μουζακίτης, Ναβρούζογλου(79’ Παγώνας), Τζούμας(51’ Τσιώνης).
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.