Νίκη ουσίας για Θύελλα Κατσικάς, 2-1 το Μέτσοβο(video)

20.02.2022 Αναγνώστηκε 745 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 18η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής, η πρωτοπόρος Θύελλα Κατσικάς επικράτησε με αγχωτικό τρόπο (2-1) του Μετσόβου και παρέμεινε στο +3 από την Καστρίτσα, έχοντας κάνει όμως το αγωνιστικό της ρεπό.

Νίκη ουσίας για Θύελλα Κατσικάς, 2-1 το Μέτσοβο(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Με τη νίκη αυτή η Θύελλα έφτασε τους 45 βαθμούς, ενώ το Μέτσοβο υποχώρησε στην πέμπτη με 29.
Για το Μέτσοβο ήταν ένα καλό κρας τεστ ενόψει του πρώτου αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο της ΕΠΣ με αντίπαλο την Κράψη. Μετά από ένα κακό δεκάλεπτο στο ματς, στο 11’ ύστερα από σέντρα, ο Μπούγιας έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 17’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κολιούσης έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 21’ μία προσπάθεια του Μαρούλη δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Το 1-0 ήρθε στο 26’ με κεφαλιά του Λευτ. Λισγάρα από εκτέλεση κόρνερ του Μαρούλη .


Στο 52’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Μαρούλης εκτέλεσε φάουλ και ο Σιούτας έκανε χέρι. Ο Μαρούλης το εκτέλεσε αλλά μπλόκαρε τη μπάλα ο Κάτσενος.

Στο 63’ ο Κάτσενος είπε όχι σε σουτ του Γούλα, ενώ στο επόμενο λεπτό σε μακρινό σουτ του Σιούτα η μπάλα έφυγε κόρνερ. Στο 68’ ο τερματοφύλακας του Μετσόβου είχε απάντηση και σε σουτ του Κατσίφα. Στο 71’ το σουτ του Θ. Τσουλιάη ήταν άστοχο, με τους Μετσοβίτες να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 73’ με απίστευτη εκτέλεση φάουλ από τον Παλαιοπάνο.

Το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους μπήκε στο 80’, όταν από αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Δημητρακάκη που με πλασέ νίκησε τον Κάτσενο για το 2-1.

Ο ίδιος παίκτης είχε ένα καλό σουτ στις καθυστερήσεις που εξουδετέρωσε ο Κάτσενος.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός των Μπούγια και Παλαιοπάνου. 

Ο Μπούγιας έχει πρόβλημα στον μηνίσκο ωστόσο υπάρχουν ελπίδες να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι, άσχημα όμως είναι τα πράγματα για τον Παλαιοπάνο, ο οποίος έσπασε τον καρπό στο δεξί του χέρι του τοποθετήθηκε γύψος.

 


Διαιτησία: Ντάρας(Παπαδημητρίου- Κοσίνας)
Θύελλα Κατσικάς (Γκούρας): Καραμάνης, Κολιούσης, Μελιγιγώτης (83’ Πάνος), Λισγάρας Ελ, Ζήκος(66’ Δημητρακάκης), Πολυχρόνης, Γούλας, Μαρούλης (59’ Κοντογιάννης), Βαρτζιώτης (66’ Ψαρράς), Κατσίφας, Λισγάρας Ελ του Ν.
Μέτσοβο(Κοντοδήμας): Κάτσενος Μ., Παλαιοπάνος, Τσιόστας Χ, Σιούτας, Κάτσενος Ευ(85’ Ναζίρης), Τσιόστας Κ, Σταχούλης(71’ Χήτας), Χύσο, Μπούγιας (39’ λ.τρ. Ζιάβρος),Τσουλιάης Θ, Μούστο.

Σχολιασμος