- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Το πρώτο από τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών αγώνων του κυπέλλου ερασιτεχνών είναι αυτό ανάμεσα στην Κράψη και το Μέτσοβο με την αναμέτρηση να διεξάγεται την Τετάρτη (23/2-17:00) στο Ενωσιακό γήπεδο.
Δύο ομάδες που είναι στην Α’ κατηγορία αλλά σε διαφορετικούς ομίλους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την πρόκριση τους στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Να σημειώσουμε ότι η Κράψη είναι η δεύτερη φορά που φτάνει στα ημιτελικά.
Η Κράψη για να φτάσει στα ημιτελικά χρειάστηκε να περάσει τα εμπόδια της Κόνιτσας της Κατσικάς και της Καστρίτσας.
Η πορεία της προς τα ημιτελικά:
Κράψη-Κόνιτσα 5-4(3-3 κ.α.)
Κράψη-Κατσικά 2-1
Κράψη-Καστρίτσα 3-0
Από την ομάδα της Κράψης μίλησαν στο PASsports.gr ο πρόεδρος Γιάννης Πασιάς, ο προπονητής Βασίλης Σιαφάκας και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Σταμούλης.
Το Μέτσοβο στάθηκε άτυχο με τους τραυματισμούς των Μπούγια και Παλαιοπάνου με τον Πέτρο Κοντοδήμα να χάνει δύο μεγάλα όπλα ωστόσο οι Μετσοβίτες δεν θα καταθέσουν εύκολα τα όπλα και θα παλέψουν για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό.
Η πορεία για τα ημιτελικά:
Περιστέρι-Μέτσοβο 0-2
Νεοκαισάρεια-Μέτσοβο 1-6
Μέτσοβο-Ασβεστοχώρι 6-1
Μέτσοβο-Χουλιαράδες 2-1
Από την ομάδα του Μετσόβου μίλησαν για αυτό το παιχνίδι ο πρόεδρος Σέργιος Τάλαρης, ο προπονητής Πέτρος Κοντοδήμας και ο αρχηγός Θανάσης Σταχούλη.
Να σημειώσουμε ότι οι συνεντεύξεις έγιναν πριν τα παιχνίδια με Αγία Μαρίνα και Δροσοχώρι αντίστοιχα.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.