Επέστρεψε και ενσωματώθηκε ο Εραμούσπε (video+photos)

02.07.2021 Αναγνώστηκε 598 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, συνεχίστηκε σήμερα η καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, παρόντος του Αργεντινού αμυντικού Ροντρίγκο Εραμούσπε, ο οποίος επέστρεψε

Επέστρεψε και ενσωματώθηκε ο Εραμούσπε (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Ροντίγκο Εραμούσπε ήταν ο τελευταίος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα που μπήκε σήμερα στις προπονήσεις της γιαννιώτικης ομάδας. Ο Αργεντινός στόπερ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Γιαννιώτες, έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα Παρασκευή ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, γνωρίζοντας μάλιστα από κοντά το νέο προπονητή Ηρακλή Μεταξά και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Στην απογευματινή προπόνηση η οποία μετά την αρχική προθέρμανση περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και αερόβιο παιχνίδι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Στέφανος Σιόντης και Λεωνίδας Μίνα. Ο Γιαννιώτης αρχηγός επανέρχεται σιγά σιγά μετά την αρθροσκόπηση και το χειρουργείο που έκανε στο γόνατο, ενώ ο Μίνα αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού από πρόσφατο παιχνίδι της Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο και οι δύο ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν κανονικά το Σαββατοκύριακο

Εργομετρικά τεστ το Σαββατοκύριακο

Αύριο Σάββατο και την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα θα χωριστούν σε τρία γκρουπ και θα περάσουν από εργομετρικά τεστ υπό τις οδηγίες του προπονητή γυμναστή φυσικής κατάστασης Γιάννη Ντουρουντού και του φυσιοθεραπευτή Φίλιππου Σκόρδου. Τα εργομετρικά είναι ένα υπεραπαραίτητο εργαλείο για το τεχνικό επιτελείο προκειμένου να καταρτίσει ανάλογα το πρόγραμμα των προπονήσεων, γνωρίζοντας τις αναλυτικές μετρήσεις κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος