- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Πιο επιθετικός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό με τον Παναιτωλικό σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σκόρερ των Γιαννιωτών, Αλέξανδρος Λώλης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λώλη:
«Ήταν ακόμα ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Δυστυχώς ούτε σε αυτό πήραμε τη νίκη. Ήμουν λίγο τυχερός στη φάση του γκολ. Ουσιαστικά τυχερός πάνω στην ατυχία μου καθώς προηγουμένως στην ίδια φάση έχασα μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά πολύ δυσαρεστημένος για την ήττα της ομάδας μας».
Για το τι δεν του άρεσε και τι πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήμασταν σαφώς πιο επιθετικοί από τα προηγούμενα φιλικά που παίξαμε, αλλά πάλι χάσαμε και αυτό δεν μου άρεσε. Θα παίξουμε κι άλλα φιλικά μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Νομίζω πως δεν θα αργήσει να έρθει και η πρώτη νίκη μας».
Για το τι του άρεσε σήμερα από την ομάδα: «Όπως είπα και προηγουμένως, μου άρεσε η επιθετικότητα που δείξαμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Αυτό μας χαροποιεί σαν ομάδα γιατί δεν το είχαμε το γκολ στα φιλικά και μας έλειπε. Σήμερα βάλαμε δύο γκολ και ελπίζω να έρθουν πολύ περισσότερα».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.