- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ευχαριστημένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας του που πέτυχε δύο γκολ και είχε ένα δοκάρι, όχι όμως και από την άμυνα του ήταν ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος.
«Στο πρώτο ημίχρονο επικρατήσαμε, ήρθαμε στα Γιάννενα με πλάνο και αυτό λειτούργησε. Είχαμε τα δύο γκολ και το δοκάρι και την κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο. Γνωρίζαμε τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ, στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και ο αντίπαλος προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο να επιτεθεί. Η διαφορά είναι ότι δύο ανύποπτες φάσεις έγιναν γκολ και αυτό δεν μπορείς να το ελέγχεις».
Για το αν μπορούσε ο Βόλος να σκοράρει και τρίτη φορά:«Το πλάνο ήταν το ίδιο.Πάλι είχαμε τους χώρους για να επιτεθούμε αλλά οι μεγάλες μπάλες του αντιπάλου μέσα στην περιοχή μας δεν μπορέσαμε να τις διαχειριστούμε. Αυτή ήταν η διαφορά. Τις φάσεις που ήταν να κάνουμε μπροστά τις κάναμε αλλά δεν ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι»
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.