Νέο κρούσμα στον ΠΑΣ

30.12.2021 Αναγνώστηκε 861 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα ακόμη κρούσμα σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαιώθηκε σήμερα μετά τον διαγνωστικό έλεγχο ανεβάζοντας τον αριθμό των παικτών που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα σε οκτώ.

Νέο κρούσμα στον ΠΑΣ

Το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε τεστ μετά την επιστροφή τους από την άδεια των Χριστουγέννων και πριν την έναρξη των προπονήσεων με αποτέλεσμα να διαγνωστούν άμεσα οι θετικοί και να μην υπάρξει επαφή με όσους είναι αρνητικοί και μεγαλώσει η διασπορά μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εκτός από τον ΠΑΣ αρκετές είναι οι ομάδες της Super League που μετά τα Χριστούγεννα έχουν παίκτες θετικούς στον κορονοιό και μια από αυτές είναι και ο Ιωνικός που είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΣ όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 4 Ιανουαρίου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δύο ποδοσφαιριστές του είναι κρούσματα του covid-19.

Βέβαια το αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Ιωνικό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των κρουσμάτων που θα έχει η γιαννιώτικη ομάδα στον τελευταίο έλεγχο πριν το παιχνίδι.

Όσον αφορά τις προπονήσεις σήμερα έγινε η τελευταία για το 2021 μιας και αύριο ο Ηρακλής Μεταξάς έχει δώσει ρεπό στους παίκτες τους, ενώ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για το μεσημέρι.

Σχολιασμος