- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Με μοναδικούς απόντες τους Σνάιντερ και Σιόντη, αλλά με σημαντικές επιστροφές βασικών παικτών όπως ο Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ και Περέα είναι η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Ζωσιμάδες".
Για πρώτη φορά μετά από ένα και πλέον μήνα ο Ηρακλής Μεταξάς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και να καταστρώνει πιο εύκολα τα πλάνα του ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την ομάδα της Ριζούπολης.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τον Μεταξά η 20μελής αποστολή, στην οποία επιστρέφει και ο Ντομίνγκεθ που ξεπέρασε το τράβηγμα που είχε υποστεί, ενώ και ο Μπρένερ δεν είχε κάτι ανησυχητικό. Μέσα και ο νεοαποκτηθείς Ποζνάνσκι αφού το πρόβλημα με το δελτίο του αποκαταστάθηκε.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Γκαρντάφσκι, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα, Περέα.
Πέραν του κλινήρη Σνάιντερ, εκτός αποστολής έμεινε και ο Σιόντης λόγω ενός σφιξίματος στη γάμπα, αλλά και οι Κόντε, Τριάδης Α., Καραγιάννης και Αθανασίου, ενώ οι Κύρκος και Ρίζος έπαιξαν χτες με την Κ 19 στη νίκη με 4-2 επί του Απόλλωνα.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.