- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Χαρούμενος από τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο 54χρονος προπονητής δήλωσε περήφανος για τον χαρακτήρα των παικτών του και για το ότι μπορούν να κάνουν ολοένα και παραπάνω πράγματα.
Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Μεταξάς αναγνώρισε ότι το πρώτο ημίωρο δεν ήταν καλό για τον ΠΑΣ, ωστόσο η ομάδα βελτιώθηκε στην πορεία του αγώνα, ενώ απέφυγε να αναφερθεί και πάλι στον στόχο της εξάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Μεταξά:
«Όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι πάντα είσαι χαρούμενος και μέσα στην έδρα μας με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Στο πρώτο μισάωρο εμείς υπήρχαμε μόνο αμυντικά, αλλά είμαι υπερήφανος για τον χαρακτήρα που δείχνουν οι παίκτες μου, σαν να λέμε ότι δεν μπορούμε παραπάνω αλλά δείχνουν τελικά ότι μπορούν και παραπάνω».
Για το αν είναι η πιο σημαντική νίκη φέτος μιας και φέρνει πιο κοντά τον ΠΑΣ στην είσοδο στα play off: «Από ότι θυμάμαι κάθε νίκη σου δίνει τρεις βαθμούς για αυτό κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε που θα πάμε»
Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη: «Όχι στο δεύτερο. Νομίζω μετά το πρώτο μισάωρο προσπαθήσαμε να παίξουμε και να βγαίνουμε από την πίεση του Άρη. Αυτό που με πείραξε στο πρώτο μισάωρο είναι ότι «παγώναμε» στην πίεση όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κάναμε γρήγορα τη μακρινή μπαλιά. Αυτό δεν μου άρεσε, το βελτιώσαμε λίγο, το συζητήσαμε στα αποδυτήρια και στο δεύτερο μέρος το κάναμε πιο καλά»
Για το πόσο κοντά ή μακριά είναι ο ΠΑΣ από το να μπει στην εξάδα: «Δεν έχω ιδέα. Είμαστε κοντά στο επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.