Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα: «Ραντεβού στα πέταλα της Ευρώπης»

12.07.2024 Αναγνώστηκε 1022 φορές #Μπάσκετ

Τη διοίκηση, τους προπονητές και τις παίκτριες του ΠΑΣ Γιάννινα για τη μεγάλη επιτυχία και το όνειρο να αγωνιστούν στην Ευρώπη ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ καλούν όλους τους φιλάθλους να αγοράσουν διαρκείας και να στηρίξουν έμπρακτα ένα τμήμα που αποπνέει υγεία και σεβασμό προς το έμβλημα και τον κόσμο του.

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα: «Ραντεβού στα πέταλα της Ευρώπης»
Στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι κάνουν μια ιστορική αναδρομή στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ, το οποίο το χαρακτηρίζουν παιδί τους και τελικά το σύνθημα περί Ευρώπης, το όνειρο γίνεται τελικά πραγματικότητα. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:
 
«Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που μια παρέα ΠΑΣολεδων βρέθηκε στο κλειστό της Ναυπάκτου, ώστε να υποστηρίξουν ένα άγνωστο τμήμα για εκείνη την περίοδο, σχεδόν σε κάθε σύνταυρο. Από τότε το νερό μπήκε στο αυλάκι και η παρουσία του κόσμου άρχισε σιγά σιγά να μεγαλώνει, στο κλειστό της Λιμνοπουλας και αργότερα στο ΠΕΑΚΙ. Να δηλώνει παρών σε περισσότερα εκτός έδρας, να βγάζει πάθος και γούστα στην κερκίδα, προερχόμενα από το πάθος και την αυταπάρνηση των παιχτριών όλα αυτά τα χρόνια.
 
Για εμάς το τμήμα μπάσκετ γυναικών είναι σαν παιδί μας, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ζήσαμε τις άσχημες στιγμές, τις όμορφες αλλά και τις συναρπαστικές. Υπήρξαν στιγμές που έγιναν λάθη από την πλευρά μας, μικρά και μεγάλα. Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.
 
Ήρθε η στιγμή όμως να ζήσουμε τη μεγαλύτερη δόξα του τμήματος και να δούμε τα κορίτσια με τον ταύρο στο στήθος να παίζουν στην Ευρώπη και να σηκώνουν τη σημαία του ΠΑΣ πρώτες και πιο ψηλά απ' όλους. Ούτε που μας περνούσε από το μυαλό ότι θα το ζούσαμε αυτό, ούτε όταν ψυθιριζαμε συνθήματα περί Ευρώπης. Όμως η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίχτριες είχαν άλλα σχέδια. Τα καλύτερα!
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση, τους προπονητές και προπάντων τις αθλήτριες του γυναικείου μπασκετικού τμήματος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για αυτό το όνειρο. Εμείς από τη πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταθούμε δίπλα στην ομάδα σε αυτά τα ιστορικά παιχνίδια και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς του συλλόγου να εξαντλήσουν τα φετινά εισιτήρια διάρκειας για κάθε εντός έδρας αγώνα και να στηρίξουν έμπρακτα ένα τμήμα που αποπνέει υγεία και σεβασμό προς το έμβλημα και τον κόσμο του.
 
Λεπτομέρειες για την μετακίνηση μας στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας μας, θα γίνουν γνωστές στο επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Ραντεβού στα πέταλα της Ευρώπης!
 
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» 

Σχολιασμος