Ξεκίνησε προετοιμασία ο ΠΑΣ με φόντο το… Eurocup

27.08.2024 Αναγνώστηκε 1043 φορές #Μπάσκετ

Τα κεφάλια μέσα για τις παίκτριες του ΠΑΣ Γιάννινα που ξεκίνησαν προετοιμασία χθες στο Νέο Κλειστό για τη συμμετοχή τους στο Eurocup γυναικών αλλά και τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ξεκίνησε προετοιμασία ο ΠΑΣ με φόντο το… Eurocup

Ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Πέρκος είχε την ευκαιρία να δώσει τις πρώτες του οδηγίες και να γνωρίσει από κοντά όλες τις αθλήτριες του ΠΑΣ, ξεκινώντας έτσι και την προετοιμασία της ομάδας για τους δύσκολους αγώνες του Eurocup, του Κυπέλλου Ελλάδος και της Α1 γυναικών.

Η ομάδα του Στέφανου Πέρκου ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Eurocup και τους αγώνες με την ιταλική Σάσσαρι στις 18 και τις 25 Σεπτεμβρίου. Μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια η γιαννιώτικη ομάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στα Γιάννενα στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ θα υποδεχτεί τον Πρωτέα Βούλας στην πρεμιέρα της Α1 στις 6 Οκτωβρίου.

Η γιαννιώτικη ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι μιας και απέκτησε τις Ντούρβα, Γουάλας, Άρτσερ, Κέρναλ, Θεοδώρου και Τριανταφύλλου. Σε παλιά λημέρια επέστρεψε η Ελένη Γιωτίτσα που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν, ενώ έπαιζε τα τελευταία χρόνια στο IBC.

Σχολιασμος