Χρήσιμα συμπεράσματα για τον κόουτς Πέρκο στα φιλικά με ΠΑΟΚ

10.09.2024 Αναγνώστηκε 557 φορές #Μπάσκετ
 Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC στα δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια, που έδωσε με τον ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο.
Χρήσιμα συμπεράσματα για τον κόουτς Πέρκο στα φιλικά με ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του ΠΑΟΚ με 61-52 στο φιλικό του Σαββάτου, ενώ ηττήθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης την επόμενη μέρα με 51-64. Το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα, με επικεφαλής τον κόουτς Πέρκο, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, λίγες μέρες πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την ιταλική Σάσσαρι (18/9) στο Νέο Κλειστό.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει προγραμματισμένο ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου με τον Παναθλητικό (κεκλεισμένων των θυρών).

Νίκησε στο πρώτο φιλικό

Με πολύ θετική εμφάνιση ολοκλήρωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, που επικράτησε του ΠΑΟΚ με σκορ 61-52.

Η ομάδα του κ. Πέρκου, παρά την απουσία της Γκρίφιθ-Γουάλας, η οποία υπέστη έναν μη ανησυχητικό μικροτραυματισμό, κυριάρχησε στο παρκέ με τις Σαρηγιαννίδου και Δούρβα να πετυχαίνουν 17 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ οι Κέρναλ και Άρτσερ σημείωσαν από 11 πόντους η καθεμία.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πέρκος): Δαμουλάκη 1, Γιωτίτσα, Σαρηγιαννίδου 17, Δούρβα 14, Τριανταφύλλου 2, Παπανικολάου 1, Ξανθοπούλου 5, Θεοδώρου, Άρτσερ 11, Κέρναλ 11.

Σχολιασμος