Πέρκος: «Υπέροχος ο κόσμος, έδωσε παλμό στην ομάδα» (video)

19.09.2024 Αναγνώστηκε 361 φορές #Μπάσκετ

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Στέφανος Πέρκος χαρακτήρισε υπέροχο τον κόσμο της ομάδας και εξήρε την κόσμια συμπεριφορά του, ενώ για το παιχνίδι με την Σάσσαρι τόνισε πως οι παίκτριές του υπερέβαλαν εαυτούς.

Πέρκος: «Υπέροχος ο κόσμος, έδωσε παλμό στην ομάδα» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πρώτα να συγχαρώ τον κόσμο που έδωσε παλμό στην ομάδα, συγχαίρω τις παίκτριες που υπερέβαλλαν εαυτούς. Κάναμε rotation 7-8 παικτριών κι ο άλλος συνάδελφος έκανε rotation 12 παικτριών. Eμείς βάλαμε και 16χρονη στο τέλος. Τα κορίτσια υπερέβαλλαν εαυτούς, είχαμε μείον μια ξένη με βάση τον κανονισμό. Είχαμε μόνο μια ψηλή την Αρτσερ, παίξαμε με την κούραση. Για ένα ημίχρονο διεκδικούσαμε επάξια το ματς. Θεωρώ ότι η ανωτερότητα του αντιπάλου δημιούργησε το αποτέλεσμα, γύρω στους δέκα πόντους είναι η πραγματική διαφορά.

Ακολουθεί ένας μεγάλος γολγοθάς, ταξιδεύουμε Τρίτη για Σαρδηνία, επιστρέφουμε Πέμπτη. Θεωρώ θα κουραστεί η ομάδα, θα παίξει ένα δύσκολο παιχνίδι και ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο με τον Πανσερραϊκό στα Γιάννενα. Συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας, στον υπέροχο κόσμο, ήμουν και σε άλλες ομάδες με brand name αλλά να δίνει παλμό σε κόσμιο επίπεδο δεν το έχω δει και εκπλήσσομαι. Μπράβο στα κορίτσια μας, συνεχίζουμε μέχρι τον Απρίλιο να βγάλουμε τον γολγοθά».

Σχολιασμος