Αποκλεισμός για τα «γεράκια», 66-69 από τον Ερμή Σχηματαρίου

19.09.2024 Αναγνώστηκε 218 φορές

Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος γνώρισαν οι Vikos Falcons, οι οποίοι ηττήθηκαν στο Νέο Κλειστό με 66-69 από τον Ερμή Σχηματαρίου για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του θεσμού.

Αποκλεισμός για τα «γεράκια», 66-69 από τον Ερμή Σχηματαρίου
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος με αρκετές εναλλαγές στο σκορ, οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν από τον Ερμή με διαφορά τριών πόντων και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο εναρκτήριο παιχνίδι της Elite League με τον Πρωτέα Βούλας εκτός έδρας το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.
Ο προπονητής Ηλίας Μούτσιος στερήθηκε των υπηρεσιών των Ερμείδη και Σάιμπερτ, ενώ απουσίες είχε και ο Ερμής που επίσης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Elite League μιας και κανένας από τους κοινοτικούς του αθλητές δε βρισκόταν στο ρόστερ.
Με άγριες διαθέσεις πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Βίκου ο πολύπειρος Βασίλης Καββαδάς που σημείωσε 23 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ακολούθησε ο Νεμάνια Μανοϊλοβιτς με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, ωστόσο ήταν ο μοιραίος παίκτης για τη γιαννιώτικη ομάδα, καθώς παρά το γεγονός ότι έκλεψε τη μπάλα με το σκορ στο 67-66 με την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του ήταν απρόσεκτος με αποτέλεσμα να του κλέψουν την κατοχή.
Τουτζιαράκης και Οικονομόπουλος οι κορυφαίοι από πλευράς Βοιωτών με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα. Τα λάθη και η αστοχία ήταν αυτά που στέρησαν από τους γηπεδούχους να φτάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα και στην πρόκριση.

Είναι γεγονός ότι ο προπονητής Ηλίας Μούτσιος έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους για να αποκτήσουν χημεία και ομοιογένεια τα «γεράκια» στο πρωτάθλημα.
Τα δεκάλεπτα: 11-15, 30-32, 54-48, 66-69
Διαιτητές: Λόρτος-Λουλουδιάδης-Αναστασιάδης Β.
Vikos Φalcons (Μούτσιος): Γεωργαλάς 6, Μητρόπουλος 4, Μανοΐλοβιτς14, Καββαδάς 23, Γοργόνης 7 (1), Γράβας 7, Μανάκας, Ντίνος, Παύλος 3 (1), Αναγνωστάκης 2
Ερμής Σχηματαρίου (Οικονόμου): Οικονομόπουλος 17 (1), Ζερβός 5 (1), Κωστόπουλος 10 (2), Μαλέλης 5 (1), Ετζιάκα 2, Τουτζιαράκης 18 (1), Τζόλος 12 (1), Μητσιμπόνας

 

Σχολιασμος