Τη Μύκονο αντιμετωπίζουν οι Vikos Falcons στο ντεμπούτο Κουρή

26.10.2024 Αναγνώστηκε 114 φορές #Μπάσκετ

Την ομάδα της Μυκόνου υποδέχονται σήμερα στις 16.00 για την 5η αγωνιστική της EliteLeague οι Vikos Φalcons στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Action24. Ντεμπούτο στον πάγκο των Γιαννιωτών θα κάνει ο Κουρής.

Τη Μύκονο αντιμετωπίζουν οι Vikos Falcons στο ντεμπούτο Κουρή

Η γιαννιώτικη ομάδα προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στα Τρίκαλα με το οποίο έκανε σεφτές στις νίκες, ενώ η Μύκονος έχει απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα.

Η Ανακοίνωση για την πρόσληψη του Κουρή:

Η διοίκηση των Vikos Φalcons ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μάικ Κουρή, ο οποίος αναλαμβάνει head coach της ομάδας μας, αρχής γενομένης από το σημερινό αγώνα με αντίπαλο τη Μύκονο.
Ο Μάικ Κουρής έρχεται στα Γιάννινα ως πρωταθλητής της Elite League, έχοντας κερδίσει την περασμένη σεζόν την άνοδο στην Basket League με τον Μίλωνα, αν και η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν αγωνίστηκε τελικά στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.
Τη σεζόν 2022-23 ήταν προπονητής του Παπάγου στην Elite League, φτάνοντας στο φαιναλ φορ του Unicef Trophy και χάνοντας στην ισοβαθμία την είσοδο στα πλει οφ της κατηγορίας. Η συνεργασία με τον Παπάγο είχε ξεκινήσει από το 2019, ως μέλος της προπονητικής ομάδας, αναλαμβάνοντας το τιμόνι τη σεζόν 2021-22 κερδίζοντας το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την άνοδο, παίρνοντας τον τίτλο του προπονητή “αποκάλυψη” της σεζόν.
Ο γεννημένος, το 1973, στην Αυστραλία τεχνικός, πριν καθίσει στην άκρη των πάγκων, είχε αξιοζήλευτη πορεία ως σκόρερ στα παρκέ, με χαρακτηριστικό το πέρασμά του από τον Ιωνικό Νικαίας από το 1994 έως το 2001 (Α2 & Β’ Εθνική) και πάλι από το 2008-10 (Γ’ Εθνική).
Καλωσορίζουμε το νέο προπονητή στους Vikos Φalcons και ευχόμαστε να πετύχουμε μαζί τους στόχους της ομάδας μας! #vikosΦalcons #EliteLeague #welcome

Σχολιασμος