- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Καλοκαίρι πολλών αλλαγών στο εσωτερικό του ΠΑΣ Γιάννινα είναι το φετινό. Μετά από 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησης για το πιο παλιό στέλεχος της ομάδας, τον γενικό γραμματέα Αλέκο Πότση.
Ο Αλέκος Πότσης τοποθετήθηκε στην ομάδα το 1996 και έκτοτε παρέμενε σταθερός στη θέση του ανεξαρτήτως διοικήσεων, προέδρων και κατηγορίας στην οποία έπαιζε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο πρώτος πρόεδρος που τον εμπιστεύθηκε ήταν ο αείμνηστος Χριστόφορος Παπαδόπουλος, ενώ κατάφερε στη συνέχεια να παραμείνει στο πλευρό των προέδρων Κολέμπα, Κούγια και Χριστοβασίλη.
Ο Αλέκος Πότσης βοήθησε αρκετά στην απόκτηση τεχνογνωσίας στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ακανθώδες ζήτημα των αδειοδοτήσεων, ενώ είχε καλές σχέσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί εξ αυτών τον αποχαιρέτησαν στο facebook με εγκωμιαστικά σχόλια για τον χαρακτήρα και το έργο του στα γραφεία της ομάδας.
Ο πρώην πλέον γραμματέας της ΠΑΕ απέστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαριστώντας τους για την άρτια σχέση και την επαγγελματική συνεργασία σε πολλά ζητήματα.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.