- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Ελευθεριάδη, ο οποίος θα συνεχίσει στη Λαμία την καριέρα του, ακόμα δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και μάλιστα εκ των σημαντικότερων του περσινού ρόστερ. Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ Γιώργο Παμλίδη και τον Αλέξανδρο Καρτάλη.
Από τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια μόνο δύο έχουν μέχρι στιγμής ανανεώσει και ανακοινωθεί. Ο τερματοφύλακας Γιούρι Λοντίγκιν και ο αμυντικός Ροντρίγκο Εραμούσπε. Αντίθετα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται αρκετοί παίκτες που δεν έχουν δεχτεί την πρόταση ανανέωσης ή δεν υπολογίζονται και δεν τους έχει γίνει καν πρόταση.
Ο πρώτος σκόρερ της περσινής χρονιάς με 8 γκολ συμπλήρωσε τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα και ανταποκρίθηκε επιτυχημένα στον ρόλο του δεξιού εξτρέμ, αλλά και στη θέση του δεύτερου επιθετικού με επιτυχία. Συνολικά συμπλήρωσε 81 συμμετοχές σε 3 χρόνια, πέτυχε 20 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ. Στα 28 του χρόνια είναι λογικό ο Παμλίδης να θέλει να εξαργυρώσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με ένα καλό συμβόλαιο. Ο Χριστοβασίλης του έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά υπήρξε σημαντική διαφορά στο οικονομικό και οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν.
Επίσης, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Αλέξανδρος Καρτάλης, ο οποίος ήταν η αποκάλυψη του ΠΑΣ Γιάννινα, ιδίως στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Ο ομογενής μεσοεπιθετικός ήρθε στα Γιάννινα το καλοκαίρι του 2019 και σε δύο χρόνια συμπλήρωσε 51 συμμετοχές με τους Γιαννιώτες, εκ των οποίων οι 35 ήταν στην Super League. Πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε ασίστ, ενώ σκόραρε στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο. Η αλλαγή του συστήματος από τον Γιαννίκη από 4-4-2 σε 4-2-3-1 εκτίναξε την απόδοση του Καρτάλη που πραγματικά «κέντησε» σε ρόλο επιτελικού χαφ.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.