Εκτός με ΠΑΟΚ η Κ19, στη Ξάνθη η Κ17

10.09.2021 Αναγνώστηκε 291 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μακριά από τα Γιάννενα θα δώσουν αναμετρήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο οι ηλικιακές ομάδες Κ17 και Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός με ΠΑΟΚ η Κ19, στη Ξάνθη η Κ17
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η Κ19 θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (12/9) στις 16:30 τον ΠΑΟΚ στο Αθλητικό Κέντρο Lolas, σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική που θα διευθύνει ο Ιορδάνης Κατεριάδης με βοηθούς τους Νικόλαο Αρέστη και Δημήτριο Αδραμάνη, όλοι από την ΕΠΣ Πέλλας.

Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη προέρχεται από τη σημαντική νίκη στην πρεμιέρα με σκορ 2-1 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.

Στα Πηγάδια αύριο η Κ17

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα και η Κ17 του ΠΑΣ, η οποία στην πρεμιέρα επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ με εκπληκτικό τέρμα του Σάλο. Να σημειώσουμε ότι η Κ 17 θα μεταβεί αυθημερόν στη Ξάνθη σε ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη θα γίνει το Σάββατο (11/9) στις 16:30 στο Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων της θρακικής πόλης.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Ιωάννης Τομαράς από την ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς από την Ξάνθη τους Δημήτρη Δανδανόπουλο και τον Κεχαγιά Εμίν Ομέρ.

Σχολιασμος