Άπαντες παρόντες στον ΠΑΣ για το ματς με Παναθηναϊκό (video+photos)

17.09.2021 Αναγνώστηκε 437 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κυλάει η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες.

Άπαντες παρόντες στον ΠΑΣ για το ματς με Παναθηναϊκό (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Τα χέρια του προπονητή Ηρακλή Μεταξά έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να λύνονται, καθώς έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Ήδη από την προπόνηση της Τετάρτης, οι Φαμπρίτσιο Μπρένερ και Δημήτρης Καραγιάννης έβγαλαν όλο το προπονητικό πρόγραμμα. Και στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση που έγινε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο της Ανατολής, οι δυο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, ενώ ατομικό προπονητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παναγιώτης Τριάδης.

Πλην του Αλέξη Τριάδη, δεν υπήρχε άλλος απών παίκτης και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα στα ¾ του γηπέδου.

Όπως φαίνεται, σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας, δεν αναμένεται ,εκτός απροόπτου, να υπάρξουν αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Έτσι, πιθανότατα και στο αυριανό παιχνίδι ο ΠΑΣ να ξεκινήσει με τους Λοντίγκιν, Σάλιακα, Πίρσμαν, Κάργα, Εραμούσπε, Καραχάλιο, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Περέα και Κόντε.

Στο αυριανό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι νεαροί Μίνα, Κύρκος και Ρίζος οι οποίοι ταξίδεψαν σήμερα με την αποστολή της Κ 19 για την Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Η προετοιμασία των Γιαννιωτών ολοκληρώνεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση στις 17:30 στο ΠΕΑΚΙ.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος