- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Τον Αναστάσιο Παπαπέτρου από την Αθήνα όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου (19:30) στο «Αθανάσιος Διάκος».
Ο Παπαπέτρου ήταν ο διαιτητής που είδε το πέναλτι-φάντασμα στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα και απέβαλε τον Γκαρντάφσκι και για αυτό το λόγο είχε τιμωρηθεί και είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζει μετά την τιμωρία του. φαίνεται ότι η ΚΕΔ και ο Κλάτενμπεργκ έχουν παντελή άγνοια του τι γίνεται στα του οίκου τους.
Βοηθοί του θα είναι ο Ράιχναρντ Μπούξμπαουμ από την Ανατολική Αττική και ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης από την Αθήνα.
Στο VAR θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα και AVAR η Χρύσα Κουρομπίλα από τη Δυτική Αττική.
Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από τη Μακεδονία.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.