Ξεκίνησε προπονήσεις ο Ντομίνγκεθ-Απρόοπτο με Σιόντη και Μπρένερ (video+photos)

27.01.2022 Αναγνώστηκε 837 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Ηρακλής Μεταξάς βλέποντας ότι όσο περνάνε οι μέρες μειώνονται τα προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Ντομίνγκεθ-Απρόοπτο με Σιόντη και Μπρένερ (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Μετά τους Λοντίγκιν, Περέα και Πίρσμαν που από χθες ξεκίνησαν προπόνήσεις, σήμερα μπήκε στο πρόγραμμα και ο Χουάν Ντομίνγκεθ και μάλιστα σε υψηλούς ρυθμούς με τον Ηρακλή Μεταξά να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας ότι την Κυριακή θα έχει στη διάθεση του σχεδόν όλους τους παίκτες και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης προκειμένου ο ΠΑΣ να επιστρέψει στις νίκες.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της σημερινή προπόνηση είχαμε δύο απρόοπτα μιας και λίγο μετά την έναρξη της αποχώρησε ο Στέφανος Σιόντης με ένα νιώθοντας ένα σφίξιμο στο δεξί του πόδι και ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ που λίγο πριν το τέλος στραβοπάτησε το αριστερό του πόδι, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας και αποχώρησε.

Η κατάσταση των δύο παικτών αν και δεν εμπνέει κάποια ανησυχία θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο.

Το σημερινό πρόγραμμα μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε τακτική, ενώ στο τέλος είχε δίτερμα στα ¾ του γηπέδου όπου ο προπονητής του ΠΑΣ δοκίμασε διάφορα σχήματα για τον αγώνα της Κυριακής.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι Σούλης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Λιάσος, Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι, Στάνκο, Ντομίνγκεθ και Περέα.

Απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Σνάιντερ και οι Ρίζος, Κύρκος που θα αγωνιστούν αύριο με την Κ 19.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος