- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Δεν μάσησε τα λόγια του ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Κάργας και αναφερόμενος στην απόφαση για την αφαίρεση βαθμών τόνισε ότι η ομάδα έχει στοχοποιηθεί αλλά και ο ίδιος προσωπικά και ότι θα κινηθεί δικαστικά σε όσους πετούν λάσπη για να ικανοποιήσουν κάποια συμφέροντα.
«Είναι κρίμα για όλο τον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει αλλά και για τους παίκτες και τους παράγοντες της ομάδας, να εκδικάζεται σήμερα μια υπόθεση που είχε γίνει πριν εφτά χρόνια.
Είναι σαφές ότι μας έχουν στοχοποιήσει σαν ομάδα αλλά και επί προσωπικού, κάποιοι που το πιο καθαρό ευρώ που έχουν βγάλει είναι αυτό που βρήκαν κάτω.
Έχω ενημερώσει την ομάδα και θα κινηθώ δικαστικά, σε όλους αυτούς που πετούν λάσπη για να ικανοποιήσουν κάποια συμφέροντα. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι καθαρά ποδοσφαιρικό, αλλά ευρύτερα κοινωνικό».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.