«Λευκή» ισοπαλία στον Βόλο για την Κ 19

05.03.2022 Αναγνώστηκε 416 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν τα κατάφερε η Κ 19 να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τον Βόλο με την «λευκή» ισοπαλία να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

«Λευκή» ισοπαλία στον Βόλο για την Κ 19
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Παρά τις απουσίες που είχε η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη μιας και αρκετοί παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 και αυτό ανάγκασε τον προπονητή να πάρει παίκτες από την Κ 17, παρουσιάστηκε με ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια δεν μπόρεσε να δημιουργήσεις τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ και αυτό στοίχισε δύο βαθμούς.

Σε ολόκληρο τον αγώνα οι Γιαννιώτες είχε δύο καλές στιγμές μια με τον Σάλο και μια με τον Ντόντη στην εκπνοή του αγώνα με τη μπάλα στο φάουλ που εκτέλεσε να «γλείφει» το δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Γερονικολός, Ναούμης, Τσιούτσιος, Ντόντης, Μπέλλος, Λάμα (71’ Μητσόπουλος), Γκίκας (77’ Σάλο), Πάνος, Λώλης, Ζώνιος (90’ Μόσχος).

Σχολιασμος