ΠΑΣ Γιάννινα: Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις (video+photos)

17.10.2023 Αναγνώστηκε 1437 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σε μία λιτή εκδήλωση που έγινε στο Hall of Brands η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε τις δύο φανέλες που θα φορεθούν στα φετινά παιχνίδια και είναι η με τη μια να έχει χρώματα άσπρο με μπλε και η άλλη να είναι μπλε με μαύρο το οποίο έχει μπει ως ένδειξη πένθους και τιμής προς τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο εκ των αρχηγών του Νώντας Παντελάκης ο οποίος ευχήθηκε να είναι γούρικες οι νέες φανέλες τονίζοντας ότι «είναι πολύ όμορφες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φοράμε τόσο όμορφες φανέλες. Εύχομαι να μας φέρουν και γούρι ώστε να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ άσπρη, αλλά και η μπλε είναι καλή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το επερχόμενο παιχνίδι στη Λαμία λέγοντας ότι «ενώ ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, υπήρχαν κάποια σκαμπανεβάσματα και κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα και δεν έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή στα τελευταία παιχνίδια. Νομίζω μετά τη διακοπή θα παρουσιαστούμε αρκετά έτοιμοι και με την καινούργια μας φανέλα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Παρασκευή, ώστε να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Τέλος σε ερώτηση για το αν υπάρχει πίεση στα αποδυτήρια είπε «όταν υπάρχουν κακά αποτελέσματα μία διακοπή κάνει καλό στις ομάδες. Εχουμε συζητήσει με τα παιδιά και τον προπονητή μας και μετά τη διακοπή θα είμαστε μία διαφορετική ομάδα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μεγάλη ομάδα και όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα θα υπάρχει πίεση. Από την πλευρά μας δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Σίγουρα ο κόσμος μας έδωσε ώθηση αν συνυπολογίσουμε τι έκανε πέρυσι και καταφέραμε αυτό που καταφέραμε. Ημασταν πιεσμένοι, θα υπάρχει και στη συνέχεια πίεση, αλλά έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να προσπεράσουμε αυτήν την κατάσταση και να πάμε μπροστά».

P7130371 P7130380 P7130389 P7130398
how to add my pic in google images

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος