Πέρασε από τα Γιάννενα η ΑΕΚ 2-3 την Κ 19 του ΠΑΣ (video)

25.11.2023 Αναγνώστηκε 1322 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΚ κατάφερε και πήρε τη νίκη με 2-3 από την Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα αφήνοντας την γιαννιώτικη ομάδα για μια ακόμη αγωνιστική στην τελευταία θέση.

Πέρασε από τα Γιάννενα η ΑΕΚ 2-3 την Κ 19 του ΠΑΣ (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν δυνατό μέσα σε αθλητικά πλαίσια αφού ο αγωνιστικός χώρος κράτησε σε αρκετά σημεία νερά και δεν μπορούσαν οι παίκτες των δύο ομάδων να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Στο 40’ ο Καφενζής με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα σα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΣ.

Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ και στο 43΄μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά ο Βασίλας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ να πετυχαίνει μέσα σε επτά λεπτά δύο γκολ.

Στο 54΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Σβίγκου ο Γιαννούλης που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βρακά κάνοντας το 1-2.

Στο 67΄ ο Μούτσα ο οποίος και αυτός είχε μπει ως αλλαγή στο 55΄με σουτ έκανε το 1-3.

Ο ΠΑΣ «ξύπνησε» μετά το 1-3 και στο 70΄ ο Σουπιάδης έκανε τη σέντρα ο Βλάχος το πλασέ και επάνω στη γραμμή έσωσε την τελευταία στιγμή πριν η μπάλα μπει γκολ ο Βαλκάνης.

Η γιαννιώτικη ομάδα μείωσε σε 2-3 στο 77΄όταν ο Σουπιάδης από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Βαλκάνης στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 83΄κεφαλιά του Διαμαντόπουλου απέκρουσε τη μπάλα ο Βρακάς.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Κοσίνας-Τσάντας)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αθανασίου, Ναούμης, Καφενζής, Ντώνος, Πολιώνης (65΄Λούπας), Σουπιάδης, Πάκος (65΄Βλάχος), Μίνα, Καλέμι (90΄Κόντος), Βλέτσας.

ΑΕΚ: Πανορμήτης, Χατζηνικολάου, Σβίγκος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Χριστακόπουλος, Κρουσελνίτσκι (55΄Μούτσα), Παλαιολόγου (72΄Ντάνι), Βασίλας (85΄Ράπτης), Ελέζι (46΄Γιαννούλης), Δημητριάδης (55’ Διαμαντόπουλος).

Σχολιασμος