Πήρε άδεια από την ΔΕΑΒ το «Ζωσιμάδες»

28.03.2024 Αναγνώστηκε 995 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Tο «πράσινο φως» πήρε χτες από τη ΔΕΑΒ το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» και έτσι ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός θα γίνει κανονικά με φιλάθλους στις εξέδρες καθώς τοπθετήθηκε επιτυχώς το νέο σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας του γηπέδου και πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο νέος νόμος. Δηλαδή τοποθετήθηκαν και εγκρίθηκαν οι νέες κάμερες υψηλής ευκρίνειας.

Πήρε άδεια από την ΔΕΑΒ το «Ζωσιμάδες»

Με το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας θα ελέγχονται πλέον όλοι οι χώροι στα γήπεδα. Εκτός από τις κερκίδες θα υπάρχουν κάμερες που θα ελέγχουν τις εισόδους από τα τουρνικέ, τα αποδυτήρια, τη φυσούνα, αλλά και μέχρι και τα μπουθ και τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Μαζί με το «Ζωσιμάδες» άδεια από τη ΔΕΑΒ πήραν και η Λεωφόρος Αλεξάνδρας του Παναθηναϊκού, η OPAP Arena της ΑΕΚ και το «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη, ενώ χωρίς θεατές θα διεξαχθεί ο αγώνας Βόλος-Κηφισιά, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργούν οι κάμερες. Υπενθυμίζεται ότι είναι το τρίτο ματς που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές εξαιτίας της μη λειτουργίας καμερών μετά το Λαμία-ΑΕΚ και το Αστέρας Τρίπολης-Βόλος.

Σχολιασμος