Δείπνο ενότητας και συσπείρωσης στον ΠΑΣ (pics)

29.03.2024 Αναγνώστηκε 1312 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στα Γιάννενα βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτης Χριστοβασίλης και το βράδυ παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας σε γνωστό εστιατόριο παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και του Δημάρχου Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα.

Δείπνο ενότητας και συσπείρωσης στον ΠΑΣ (pics)
Παππάς
Λευτέρης Παππάς

Συσπείρωση και ενότητα είναι το ζητούμενο στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Παναιτωλικό το Σάββατο στο «Ζωσιμάδες». Για τον λόγο αυτό βρίσκεται ήδη από χτες στα Γιάννενα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Παναγιώτης Χριστοβασίλης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση και προσπάθησε να τους εμψυχώσει ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τους Αγρινιώτες.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης με τους συνεργάτες του παρακολούθησαν την προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο 50χρονος τεχνικός δούλεψε με τους παίκτες πάνω στην τακτική του αγώνα, ενώ έγινε και ιδιαίτερη εξάσκηση πάνω στις στατικές φάσεις, ένα κομμάτι που μπορεί να κρίνει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 18:00 στο ΠΕΑΚΙ και με αυτή θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Γιαννιωτών, ενώ στη συνέχεια ο Μιχάλης Γρηγορίου θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα.

Μετά το τέλος της χτεσινής προπόνησης η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχοντας και επίσημους προσκεκλημένους τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, αλλά και τον Δήμαρχο Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα. Ήταν μια συνεστίαση συσπείρωσης και εμψύχωσης ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, αλλά και ένα μήνυμα ενότητας ότι οι τοπικές αρχές βρίσκονται συμπαραστάτες στην προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα για παραμονή.

deipno2

Στην ομιλία του προς τους παίκτες ο κ. Καχριμάνης σημείωσε ότι η ομάδα παίζει καλά τον τελευταίο καιρό, ωστόσο στάθηκε άτυχη στο Περιστέρι και σημείωσε ότι όλοι οι φίλαθλοι στηρίζουν και αγαπούν την ομάδα και τους παίκτες, ενώ στάθηκε και στην αυταπάρνηση του Τούτου, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί παρά τη ρήξη χιαστών που υπέστη. 

Αναλυτικά τα λόγια του Περιφερειάρχη Ηπείρου ήταν:

"Παίξτε σωστά όπως παίζετε αυτή την στιγμή χωρίς άγχος. Mε τον Ατρόμητο ήσασταν τόσο καλοί που στοιχημάτιζα, αν και δεν παίζω πότε στοίχημα, ότι θα κερδίζατε και δεν θα χάνατε ούτε ισοπαλία δεν θα πηγαίνατε. Επειδή εκεί είχατε μια αδικία πιστεύω από εδώ και πέρα δεν θα έχετε καμία αδικία. Να ξέρετε είμαστε όλοι μαζί σας. Η περιοχή μας είναι μια περιοχή η οποία από το 1974 την χρόνια που ανέβηκε ο ΠΑΣ στην Α Εθνική, όσοι πέρασαν ποδοσφαιριστές στον ΠΑΣ τους τιμάμε όλους.

deipno3

Θυμάμαι τότε νέο παιδί εγώ ο πατέρας του νυν δημάρχου ήταν ο πρόεδρος της ομάδας. Ξέρετε εσείς μπορεί να λέτε ότι πέρασαν αυτά τα χρόνια, αλλά εμάς μένουν πάντα οι σκηνές αυτές που σας βλέπουμε και σας θεωρούμε πάντα δικούς μας ανθρώπους. Να ξέρετε εμείς χούμε μεγαλύτερη αγωνία και από εσάς και για την υγεία σας και για την επιτυχία της ομάδας. Παράδειγμα αυτό που άκουσα αυτές τις μέρες ότι θα παίξει ο ποδοσφαιριστής Τούτου που φαινόταν ότι δεν θα παίξει στα υπόλοιπα παιχνίδια μετά από ένα δυο αγώνες είπα μπράβο γιατί ήταν ένας άνθρωπος που μέσα στο ματς τα έδινε όλα. Όταν τα δίνεις όλα έχουμε και εμείς την υποχρέωση όχι απλά να στηρίξουμε εσάς σας αγαπάμε παρά πολύ. Εύχομαι να πάνε σε όλους καλά τα της ομάδας, τα οποία θα είναι καλά για εσάς και για τις οικογένειες σας γιατί είστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ πολύ για όλα".

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Ιωαννιτών ζήτησε από τους παίκτες να του κάνουν ένα δώρο στη μνήμη του πατέρα του καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την άνοδο της ομάδας στην Α' Εθνική και θέλει η ομάδα να μείνει στη μεγάλη κατηγορία, ενώ εμψύχωσε τους παίκτες λέγοντας ότι όλη η πόλη είναι μαζί τους σε αυτή την προσπάθεια. 

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μπέγκας ήταν τα εξής:

"Θα σας ζητήσω να μου κάνετε ένα δώρο και ένα δώρο στην μνήμη του πατέρα μου και γιατί το λέω αυτό. To 1974 όπως ανέφερε και ο Περιφερειάρχης είναι η πρώτη χρόνια που ο ΠΑΣ Γιάννινα ανεβαίνει στην Α εθνική. Το 2024 είναι τα 50 χρόνια από την πρώτη άνοδο στην Α εθνική. Για αυτο λοιπόν για την μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και όλες αυτές τις μνήμες που κουβαλάω μέσα από το σπίτι μου θέλω φέτος ως Δήμαρχος Ιωαννίνων μαζί με την ομάδα και την σωτηρία της στην Α εθνική να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή. Ξέρετε αυτή η γιορτή θα είναι πολύ πιο ωραία αν καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε πρώτα εσείς και μετά δίπλα σε εσάς όλη πόλη.

deipno4

Ο ΠΑΣ έχει πολύ μεγάλη ιστορία και είναι σημαντική για την πόλη μας. Θεωρώ ότι είναι τιμή σας που παίζετε για την ομάδα και επειδή πιστεύω ότι όλοι είστε εξαιρετικά παιδιά, πιστεύω ότι είστε έτοιμοι να τιμήσετε αυτή την φανέλα. Όλοι μαζί πάμε να κάνουμε την τελική προσπάθεια είμαι πολύ αισιόδοξος πιστεύω σε εσάς, η πόλη πιστεύει σε εσάς. Και το λέω από την καρδιά μου ότι είναι σημαντική αυτή η ομάδα για την πόλη και η παρουσία της στην Α΄Εθνική ακόμα πιο σημαντική και πρέπει να το καταφέρουμε.

Εμείς σαν αρχές αυτής της πόλη θα είμαστε πολύ φανερά και δυνατά δίπλα σας μέχρι το τέλος αυτής της προσπάθειας. Σας το υποσχόμαστε όπως και ο Περιφερειάρχης σας στο λέω και εγώ και από αύριο θα πάρουμε όλες της πρωτοβουλίες που χρειάζεται να πάρουμε για να είναι γεμάτο το γήπεδο σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι οι Γιαννιώτες πρέπει να στηρίξουν με όλη την δύναμη τους αυτή την προσπάθεια. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο πιστεύω ότι μπορείτε, πιστεύω ότι μπορούμε όλοι μαζί γιατί είμαστε μια γροθιά. Αγαπάμε την ομάδα και η ομάδα πρέπει να μείνει και θα μείνει στην Α εθνική καλή δύναμη σε αυτή την προσπάθεια σας".

deipno5

 

 

Σχολιασμος