Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Παναιτωλικού

29.03.2024 Αναγνώστηκε 1852 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με μοναδική απουσία τον τραυματία Τούτου και τους Νάγκι, Κόντε και Σόρια να επιστρέφουν στην αποστολή θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Παναιτωλικό στην αυριανή (30/03, 19:30) αναμέτρηση στο «Ζωσιμάδες» για την 2η αγωνιστική των Play Out της Super League. 

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Παναιτωλικού

Με μια τελευταία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον σαββατιάτικο (30/3) αγώνα με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος της ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή της γιαννιώτικης ομάδας με τους Νάγκι, Σόρια και Κόντε να επιστρέφουν και μοναδική απουσία τον τραυματία Τούτου.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Νάγκι, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Κιάκος, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Καραχάλιος, Τζίνο, Λιάσος, Ριένστρα, Ροζάλες, Ντεμίρ, Τζίμας, Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν, Λεό, Κόντε.

Πλην του τραυματία Τούτου εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής οι Μπεγκάλα και Πανάγου και οι νεαροί Βρακάς, Κύρκος, Μίνα, Ναούμης, αλλά και ο Γκάρο που παραμένει εκτός πλάνων. 

 

 

Σχολιασμος