Ράσταβατς: «Εύχομαι στον ΠΑΣ να επιστρέψει σύντομα» (video)

14.04.2024 Αναγνώστηκε 923 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Τη λύπη του για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης χαρακτήρισε τον ΠΑΣ ένα πολύ ποδοσφαιρικό σύλλογο με πολλούς φιλάθλους και ιστορία και ευχήθηκε να βρει τη δύναμη και να επανέλθει σύντομα. 

Ράσταβατς: «Εύχομαι στον ΠΑΣ να επιστρέψει σύντομα» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου:

«Αρχικά θα ήθελα να πω ότι λυπάμαι που η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε αυτή τη θέση και δυστυχώς είναι πολύ πιθανό να υποβιβαστεί. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα γιατί πρόκειται για σύλλογο πολύ ποδοσφαιρικό με πάρα πολλούς φιλάθλους, με μεγάλη ιστορία και γήπεδο. Ένας πολύ δυνατός οργανισμός στο ελληνικό ποδόσφαρο. Ελπίζω και εύχομαι να βρει τη δύναμη και τη στήριξη για να επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται στην πρώτη κατηγορία.

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθεαυτό, έχουν υπάρξει στο πρόσφατο παρελθόν παιχνίδια που η ομάδα μου άξιζε να πάρει πολύ περισσότερα από αυτά που τελικά πήρε. Και σήμερα που πιθανότατα δεν άξιζε σε σχέση με άλλα παιχνίδια, κατάφερε να βρει τη νίκη κυρίως επειδή έδειξε μεγάλο χαρακτήρα. Υπέφερε αρκετά η ομάδα μου σήμερα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο άντεξε την πίεση και στο τέλος έδειξε χαρακτήρα, χτύπησε την κατάλληλη στιγμή και πήρε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου και την προσπάθεια που κάνουν σε δύσκολες συνθήκες μάλιστα σήμερα, μ’ έναν αντίπαλο που ήθελε πολύ τη νίκη και κατάφεραν και κέρδισαν. Πρέπει τώρα μέχρι το τέλος της περιόδου να ανεβάσουμε τον πήχη της απόδοσής μας».

Σχολιασμος