Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται η Κ15, εκτός έδρας ματς για Κ17-19

19.04.2024 Αναγνώστηκε 1140 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League όπου ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, η Κ19 παίζει εκτός με τον Παναθηναϊκό σε εξ' αναβολής ματς, ενώ τον ΠΑΟΚ υποδέχεται η Κ15.

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται η Κ15, εκτός έδρας ματς για Κ17-19

Η Κ19 ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σ’ ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο αγώνας θα γίνει αύριο στις 14.30 στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Διαιτητής θα είναι ο Εμμανουήλ Νικολαΐδης της ΕΠΣ Αν. Αττικής και βοηθοί του οι Κορίνα Κουρινιώτη  της ΕΠΣ Πιερίας και Κωνσταντίνος Δασκαλάκης της ΕΠΣ Αν. Αττικής.

Πέφτει η αυλαία αύριο, Σάββατο, στο πρωτάθλημα της Κ17 όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στο Emileon στις 12.30 τον Παναιτωλικό, ο οποίος θέλει ακόμη και την ισοπαλία για να βγει τρίτος και να παίξει αγώνα μπαράζ με τον Παναθηναϊκό για τη διεκδίκηση του τελευταίου εισιτήριου του final-4. Διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Γκιάφης και βοηθοί του οι Πέτρος Ντρέλιας και Άγγελος Αθανασάς, όλοι της ΕΠΣ Αιτ/νιας.

Τέλος, για το πρωτάθλημα Κ15, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ σήμερα  στις 14.00σ’ ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά μιας και ο ΠΑΣ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση και θα διεκδικήσει μέσω μπαράζ την είσοδο στο Final 4. Θα παίξει στον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πανσερραϊκό και εφόσον προκριθεί θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Άρης-Μακεδονικός. Διαιτητής θα είναι ο Χαράλαμπος Γεωργίου και βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Χατζής και Μαρία Τζίμα, όλοι της ΕΠΣ Ηπείρου.

 

Σχολιασμος