Στην τακτική και τα τελειώματα δουλεύει ο Γεωργουλόπουλος

26.04.2024 Αναγνώστηκε 900 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην τελική ευθεία μπήκε χτες και ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (20:00) με αντίπαλο την Κηφισιά στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για την 6η και προτελευταία αγωνιστική των Play Out της Super League.

 

Στην τακτική και τα τελειώματα δουλεύει ο Γεωργουλόπουλος
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος που ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου. Στόχος του ΠΑΣ κόντρα σε Κηφισιά και Βόλο είναι να μην χαριστεί σε καμία από τις δύο ομάδες και να εμφανιστεί όσο περισσότερο ανταγωνιστικός γίνεται απέναντι σε δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε χτες το πρωί με τους παίκτες να δουλεύουν πάνω στο τακτικό κομμάτι, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν παράλληλα στην τελική προσπάθεια. Στο τελευταίο κομμάτι δόθηκε προσοχή στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Λεό, ενώ αποχώρησαν από την προπόνηση οι Μπάλαν και Σούλης.

Οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους σε μία φάση της χτεσινής προπόνησης, με αποτέλεσμα να μείνουν κι οι δύο κάτω για λίγη ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τερματοφύλακας Σούλης υπέστη κάκωση στον τετρακέφαλο και κατά πάσα πιθανότητα χάνει τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, ενώ ο Μπάλαν χτύπησε στον μηρό, ωστόσο δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή που ταξιδέψει οδικώς για την Αθήνα. 

Σχολιασμος