Με απουσίες η αποστολή του ΠΑΣ ενόψει Κηφισιάς

26.04.2024 Αναγνώστηκε 925 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών ταξιδεύει αυτή την ώρα για την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής (27/04, 20:00) αναμέτρησης με αντίπαλο την Κηφισιά στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής για την 6η αγωνιστική των Play Out της Super League.

Με απουσίες η αποστολή του ΠΑΣ ενόψει Κηφισιάς

Η προετοιμασία των Γιαννιωτών ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Στη συνέχεια ο υπηρεσιακός τεχνικός Γιώργος Γεωργουλόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που ταξιδεύει αυτή την ώρα για Αθήνα ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κηφισιά.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούν οι: Νάγκι, Αθανασίου, Σόρια, Πανάγου, Κιάκος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Παντελάκης, Καραχάλιος, Λιάσος, Τζίνο, Μπεγκάλα, Κύρκος, Μίνα, Ροζάλες, Ροσέρο, Τζίμας, Παμλίδης, Κόντε.

Στην αποστολή μπήκε ο Μίνα μετά από αρκετό καιρό, ενώ επιστρέφει από τον μικροτραυματισμό του και ο Ροζάλες. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τούτου, Τσαούσης, Λεό και Σούλης, o Μπάλαν που χτύπησε με τον Σούλη στην προπόνηση και για λόγους τακτικής ο Ριένστρα. Εκτός και οι νεαροί Βρακάς και Ναούμης.

Ο Σούλης έχει υποστεί κάκωση στον τετρακέφαλο και μάλλον θα χάσει και το τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο, ο Τούτου δεν θα αγωνιστεί καθώς δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει από τη ρήξη οπίσθιου χιαστού που έχει υποστεί, ο Τσαούσης ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και θα μεταβεί στη Γερμανία, ενώ ο Λεό ταλαιπωρείται από σπασμούς στον οπίσθιο μηριαίο.

Σχολιασμος